O. Byrtus 13. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Českém Těšíně nemělo vítěze


Branky


13. O. Byrtus (p.) - 44. J. Velčovský
13

V sobotu se také odehrál zápas mezi Českým Těšínem a Brušperkem. Zápas nabídl bojové utkání a dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný začátek poločasu pro Brušperk

První poločas nezačal pro hosty vůbec dobře. Už v 8. minutě musel kvůli nepříjemnému zranění střídat Vítězslav Knapp. O čtyři minuty později inkasovali poté, co rozhodčí nařídil po faulu pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Byrtus a zkušeně proměnil. Hosté se však nevzdali a snažili se vyrovnat. To se jim podařilo ve 44. minutě, kdy tečovanou střelou dostal za záda brankáře Velčovský. Tabule skóre po první půli ukazovalo 1:1

Oba týmy si odnesly bod

V druhém poločase si oba týmy vytvořily několik možností, kdy mohly výsledek překlopit na svou stranu. Ani jednomu se však nepodařilo gólové příležitosti dotáhnout do konce, a tak zápas skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
trenér Sostřonek: Za první půli jsme si i přes vstřelenou branku nezasloužili vyhrát. Soupeř nás přehrával a my tahali za kratší konec. Po poločasovém pohovoru v kabině jsme se vzpamatovali a hráli jsme daleko lépe. Myslím si, že oba týmy bod berou.

SK Brušperk
Trenér Dostalík: Jsme spokojeni s bodem, i když jsme po většinu zápasu byli lepším týmem. Oba týmy měli možnost překlopit vítězství na svou stranu.



Sestavy


FK Český Těšín
R. Mrozek [-] - M. Lanc [-] , O. Byrtus [-] , Š. Gibiec [-] (54. N. Osička [-] ) , K. Slowiaczek [-] , J. Urban [-] (44. M. Krucina [-] ) , D. Maceček [-] , L. Maceček [-] (84. M. Šmerda [-] ) , M. Sostřonek [-] , S. Potůček [-] , F. Dohnal [-]

SK Brušperk
M. Sztefka [-] - V. Piecha [-] , V. Knapp [-] (8. R. Kublák [-] ) , R. Vašíček [-] , R. Hadaš [-] - J. Velčovský [-] (79. D. Hutník [-] ) , M. Gula [-] (71. D. Solomonovych [-] ) , J. Šilák [-] , E. Talián [-] , M. Kutáč [-] (79. M. Kuchař [-] ) - K. Merta [-]

ŽK: 29. J. Urban - 56. M. Kutáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STANKOV Patrik - MITURA Michal, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra domácích

Český Těšín měl kvalitní a úspěšnou zimní přípravu. Vyšel jim také první mistrovský zápas. Velká síla v útoku, zkušenosti v obraně a skvělý brankář jim podle mě přinesou vítězství i tentokrát proti Brušperku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích