Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Petřvaldu rozhodl první poločas. Favorit si pohodlně došel pro 3 body.


Branky


11

Vedoucí tým tabulky z Petřvaldu hostil v prvním jarním kole Krásné Pole. O výsledku rozhodl první poločas. Favorité potvrdili svou kvalitu a získali všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvald dal tři rychlé branky, hosté se z toho nedokázali vzpamatovat.

Už ve čtvrté minutě kopali domácí po ruce ve vápně pokutový kop. K tomu se postavil Kovařík a zkušeně jej proměnil. Hosté do 20.minuty po vlastním gólu a druhé brance Kovaříka ještě dvakrát inkasovali. Ve 36. minutě na zadní tyči zakončoval hlavičkou Vengřinek a stav byl 4:0. Výsledkově hrůzostrašný poločas pro Krásné Pole zakončil Macíček, který po krásné přihrávce úspěšně vystřelil na přední tyč.

Druhá půle se dohrávala v klidnějším duchu

Po přestávce už to takové gólové představení nebylo. Hra se uklidnila, o výsledku bylo rozhodnuto a terén se zhoršil. Šance si vytvořily oba týmy, ale gól se podařilo vsítit pouze domácím, kdy po zákroku hostujícího brankáře v 87. minutě dorážel do prázdné brány Macíček.



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
FK Petřvald na Moravě - Trenér Halamíček: Měli jsme fantastický vstup do zápasu, kdy se nám podařilo rychle dát 3 branky. Jsem za to rád, protože hřiště bylo v druhém poločase v takovém stavu, že se na něm skoro nedál hrát fotbal.

TJ SOKOL Krásné Pole
TJ Sokol Krásné Pole - Trenér Šebestík:: Do zápasu jsme šli s taktikou udržet co nejdéle remízový stav, to se nám však nepovedlo, inkasovali jsme tři rychlé góly a po 15 minutách bylo prakticky rozhodnuto o výsledku utkání. Hru se nám pak podařilo alespoň opticky trochu více vyrovnat, ale náš špatný začátek a konec prvního poločasu byl pro výsledek klíčový.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
O. Ognjanov [-] - T. Barkov [-] , M. Urban [-] , M. Kovařík [-] (74. R. Huvar [-] ) , T. Vengřinek [-] (59. P. Plešek [-] ) , M. Dujsík [-] (74. J. Macíček [-] ) , J. Celba [-] (40. T. Bernatský [-] ) , J. Buryan [-] , J. Ciesarík [-] , M. Švec [-] (59. J. Plešek [-] ) , K. Matyska [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - Š. Plhák [-] , R. Havelka [-] (76. E. Farkas [-] ) , J. Zvonek [-] (54. M. Adamovič [-] ) , D. Ožvolda [-] , M. Zábranský [-] , D. Stralczynski [-] (64. P. Ožvolda [-] ) , D. Mašlanka [-] (76. D. Schlossarek [-] ) , M. Stralczynski [-] (64. P. Renner [-] ) , P. Klimek [-] , J. Kvak [-]

ŽK: 68. J. Plešek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLANÝ Jan - HERDA Tomáš, PRIESOL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: výhra domácích

Za mě výhra domácích. Petřvald je hlavní aspirant na postup, má velice kvalitní kádr. Krásné pole je nováček soutěže, který bude okupovat spodní příčky. Snad utkáni nenaruší výběh koní. (smích)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů