1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nošovice nevyužily zaváhání Janovic k posunu do čela tabulky


Branky


9

Utkání plné nepřesností nemělo vítěze a skončilo zaslouženou remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Písku s vědomím sobotní prohry lídra z Janovic. V případě výhry se mohli posunout do čela tabulky, ale místo toho prožili nevydařené utkání. Nošovice předvedly festival neproměněných šancí, zejména v prvním poločase, kdy měly více ze hry. V 35. minutě to po brance Jana Laštovičky vypadalo, že Nošovice půjdou za svým cílem. Hostující útočník hlavou trefil domácího bránícího hráče pro Písek tak nešťastně, že se míč dostal až za brankovou čáru. 

Po poločase pokračovala hra plná nepřesností na nerovném píseckém hřišti. Domácím se podařilo vyrovnat hru a v 83. minutě byli za svoji snahu odměněni vyrovnávací brankou Filipa Turoně. Hosté se z šoku již nevzpamatovali a nedokázali ve zbývajícím čase utkání překlopit skóre na svoji stranu. 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Kapsia, trenér: Myslím si, že remíza je spravedlivá, šance byly na obou stranách. V prvním poločase byly lepší Nošovice, druhý poločas byl vyrovnaný. Nám se podařilo vyrovnat v 80. minutě. Podržel nás brankář Tomáš Czernek, který v minulém zápase utrpěl zranění hlavy, ale podezření na otřes mozku se naštěstí nepotvrdilo a dnes byl naší oporou. Klíčové bylo, že se nám podařilo udržet hostujícího Skotnicu, na čemž má největší zásluhu obrana a brankář.

SK Nošovice-Lhoty
Peter Bujňák, trenér: My jsme dnes trestuhodně zahodili možnost propracovat se do čela tabulky. Podle výsledků to tak nevypadá, ale my jsme mohli už v 15. minutě vést 5:0. Takže bych to charakterizoval jedním slovem - zmar. Naši borci se nebyli schopni trefit do branky. Oba góly byly z kategorie kuriózních, které by nikdo nečekal. Po vyrovnávací brance našeho družstva už to bylo zoufalství. Naráželi jsme dnes na velmi rychlé obránce. Byli to mladí kluci a my jsme nestíhali včas si předat míč. Dnešní výkon bych označil jedním slovem - blbec.



Sestavy


Fotbal Písek
T. Czernek [-] - F. Turoň [-] , S. Wojtas [-] , J. Ligocki [-] , P. Wantula [-] , M. Świerczek [-] , A. Mariňak [-] , D. Kluz [-] , L. Byrtus [-] , S. Michalik [-] , R. Bojko [-]

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - J. Vojkovský [-] , M. Dyba [-] , J. Laštovička [-] , R. Juřica [-] , Z. Skotnica [-] , V. Maťaťa [-] , M. Kulhánek [-] , J. Fára [-] , M. Červený [-] , L. Krella [-]

ŽK: 47. A. Mariňak , 81. D. Kluz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KIELAR Jakub - TUROŇ Lukáš, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: remíza

Nošovice jsou podle mě jasným favoritem. Nicméně nejsou tak dominantní jako třeba Janovice a Písek také, pokud bude mít k dispozici všechny hráče, tak může pozlobit. Tam tipuji remízu, protože může hrát roli i terén, který v Písku někdy není ideální.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů