0:2
(0:0)
58. F. Šlapka (p.)
75. M. Kaňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo výhrou Vojkovic


Branky


58. F. Šlapka (p.) , 75. M. Kaňa
9

Čeladná doplatila na mizernou koncovku a ztratila všechny body s Vojkovicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání hrané s velkým nasazením přineslo hru mezi dvěma šestnáctkami. Obě družstva měla šance, ale střelci neměli přesnou mušku. Čeladná byla aktivnějším týmem, svou mírnou převahu však nedokázala zužitkovat, a tak šla obě družstva po první půli do šaten za bezbrankového skóre.

Po změně stran pokračovali domácí ve snaze přetlačit soupeře. V úvodu poločasu se domácí zlobili na rozhodčího při situaci v pokutovém území, ale po zákroku hostující obrany, sudí neukázali na značku pokutového kopu. Po podobné situaci na druhé straně hřiště se však kopalo proti brance domácích. Vojkovický Filip Šlapka nedal domácímu brankáři šanci. Inkasovaná branka otřásla domácím družstvem a když v 75. minutě přidal Michal Káňa druhý gól Vojkovic, skončilo utkání konečným skóre 0:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček, trenér: Oproti minulému utkání s Mosty to byl o poznání lepší výkon. Tentokrát jsme hráli my. Mohli jsme v první půli vést klidně i 3:0, ale nemáme štěstí v koncovce. Trefili jsme tyčku a dvakrát nám rozhodčí odmával offside, který nebyl, ale na to si nechceme stěžovat. Řekl bych, že jsme utkání ze 70 procent měli pod kontrolou, přehrávali jsme soupeře poměrně slušně, ale chybí nám to zakončení. Avšak stále platí, že máme radost ze hry, jsme plně amatérské družstvo. Kromě hřiště a dresů si hradíme všechno sami a snažíme se klubové finance investovat do mládeže.

TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok, trenér: V prvním poločase jsme měli štěstí, domácí byli lepší, nastřelili tyčku. V druhém poločase jsme malinko přeskupili hráče v poli. Sestavili jsme o něco nebezpečnější útok a vyplatilo se nám to. Hra se vyrovnala a dostávali jsme se do šancí my. Povedla se nám akce, která předcházela penaltovému zákroku soupeře, proměnili jsme. Pak jsme dali ještě jeden gól a přestože byla hra vyrovnaná, byli jsme ti šťastnější.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
P. Astr [-] - O. Chýlek [-] , P. Astr [-] , L. Mikula [-] , M. Gorgol [-] , R. Tabášek [-] , D. Chýlek [-] , F. Literák [-] , L. Červený [-] , O. Opustil [-] , J. Kašpar [-]

TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - D. Nytra [-] , F. Šlapka [-] , A. Bušovský [-] , L. Valek [-] , M. Doležal [-] , P. Klaner [-] , M. Pastorek [-] , I. Kamenišťák [-] , O. Majer [-] , R. Suszka [-]

ŽK: 49. P. Astr - 52. F. Šlapka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KARCH Otakar - BARTEK Libor, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: výhra domácích

Když se podívám na Čeladnou a Vojkovice, přál bych to Čeladné, aby vyhrála, protože se mi zdá, že se prezentuje dobrým fotbalem. Vojkovice na druhou stranu, když se sejdou, tak mohou překvapit. Ale myslím si, že bude jednička, Čeladná by si zasloužila vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích