0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Houdek se znovu trefil a Raptors porazili Cholupice 3:0


Branky


30. A. Bém , 45. A. Rizzi , 67. M. Houdek
6

Cholupice před domácími fanoušky chtěli potrápit druhý celek tabulky stejně, jako potrápili první Kbely.

Bohužel po půlhodině hry inkasovali z kopačky Adama Jiriho Béma a druhou branku dostali do šatny od Andrey Rizziho.

Ve druhém poločase si svou 13 branku v ročníku připsal Michael Richard James Houdek a vzhledem k tomu, že se Cholupice neprosadili ani jednou, zvítězili Raptors 3:0 a na vedoucí Kbely ztrácí 9 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: Domácí utkání proti Raptors je další v řadě, které se mi nehodnotí vůbec snadno. Rozhodli dva faktory a to naše obrovská střelecká impotence a naopak na druhé straně velmi laciné a naivní individuální chyby v obranné fázi. Je to o to smutnější, že z odehraných sedmi utkání jarní části jsme z mého pohledu ani v jednom nebyli horším mužstvem. Budeme dál tvrdě pracovat a věřím, že úspěch se dostaví. Věřím svému mužstvu. Chtěl bych poděkovat všem našim věrným fanouškům, kteří i v nepříznivém počasí vážili cestu na náš domácí stadion Jindry Váchy.

Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Jsem naprosto nadšený z výkonu týmu při naší venkovní výhře 0:3. Energie a profesionalita, kterou předvedl každý hráč, byla fantastická. Navzdory náročným podmínkám jsme se dobře přizpůsobili a hráli chytře, abychom si zajistili solidní vítězství. Naše schopnost kontrolovat hru a omezovat šance soupeře, zejména ve druhém poločase, byla působivá. Drželi jsme se našeho herního stylu a proti silnému soupeři jsme prokázali velký charakter a odolnost. Týmová práce a pracovní morálka, kterou hráči předvedli, byla výjimečná. V obraně jsme byli pevní a útočili jsme jako celek. K vítězství přispěl každý hráč a udržení čistého konta bylo velkým úspěchem. Jsem velmi hrdý na výkon týmu a způsob, jakým plnil herní plán.



Sestavy


TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Smrž [-] , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] (46. D. Adamopulos [-] ) , J. Polák [-] (70. O. Plíšek [-] ) , T. Ulihrach [-] (82. D. Čemus [-] ) , L. Srba [-] (82. J. Rašplička [-] ) , D. France [-] , F. Janoušek [-] , J. Sláma [-] (46. M. Knebl [-] )

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - M. Scherer [-] (86. P. Borowski [-] ) , G. Paling [-] , A. Bém [-] , D. Erakovič [-] - C. O´Dowd [-] , M. Houdek [-] (86. A. Haas [-] ) , . Cabranes [-] - C. Skilling [-] , D. Tarasenko [-] (46. A. Lopez [-] ) , A. Rizzi [-] (63. A. Molino [-] )

ŽK: 90. Š. hrazdíra - 39. A. Bém , 90. A. Haas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLÁŠIL Marek - CÍSAŘ Lukáš, EISELT Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: výhra hostů

S Raptors máme teď čerstvou zkušenost, Cholupice porazí 4:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů