4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kbely si před domácími fanoušky poradily s Meteorem 4:0


Branky


8

V krásné nedělní jarní odpoledni si Kbely připravily pro fanoušky parádní program, který byl k vidění jak před zápasem tak i o poločasové přestávce. Fanoušci dokonce o poločase mohli soutěžit o zajímavé ceny od sponzora utkání restaurace Zastávka U Srubu. Po bezbrankové první půli se ve druhém poločase prosadili bratři Panýrkové a dvě stovky fanoušků viděly 4 branky v síti Meteoru. Kbely znovu udržely čisté konto a na jaře jsou zatím stále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šanci zahodil Dampha

Domácí chtěli před pěknou kulisou dvouset diváků na Meteor vlítnout. Drželi balon, vypracovali si spoustu standartek, ale k brance to nevedlo. Meteor se snažil hrozit z rychlých protiútoků. Po půl hodině hry si i Meteor vytvořil pár zajímavých standartních situací, ale Malík držel čisté konto.

Nejhezčí akci prvního poločasu rozjel Jakub Panýrek, který předložil míč Laminu Damphovi, který však poloodkrytou branku minul. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Prosadili se oba bratři

Domácí chtěli do druhého poločasu změnit svůj styl hry, což se jim povedlo a začali hrát více po zemi.

Nejprve se o nůžky pokusil Dampha, ale míč skončil na břevnu hostující branky. Dampha, který byl při chutí si zlepšil náladu v minutě 63., kdy po odraženém centru Daniela Kosiny se dostal k odraženému míči a tvrdou ranou na přední tyč poslal domácí do vedení a tím domácí uklidnil.

O 3 minuty později se po centru prosadil hlavou Tomáš Panýrek, který vypadá, že se střelecky znovu rozjíždí.

O další 3 minuty později se prosadil i jeho bratr Jakub, který v samostatném nájezdu udělal kličku brankáři, ten mu míč málem chytil, ale opravdu jen málem a Jakub míč doklepl do odkryté branky.

Do samostatného úniku se Jakub Panýrek dostal i v minutě 76., kdy brankáře Petříka rovnou obstřelil a zvýšil tak na konečných 4:0.

Diváci viděli za krásného počasí krásný fotbal a vítězství domácího týmu.

Připravený program pro fanoušky byl skvělým lákadlem na přístí domácí utkání tohoto celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Do zápasu jsme chtěli vstoupit hodně silně, nátlakově, což se nám podařilo jen částečně, branku se nám ze hry ani standardek vstřelit nepodařilo a soupeř se párkrát pokusil využít našich nepřesností k brejkům, ale bez větší příležitosti a kolem 25.-30. minuty se také dostal i k několika nebezpečnějším standartkám. Největší šanci 1.půle spálil Dampha po krásné akci Jakuba Panýrka před prázdnou brankou, kdy netrefil poloodkrytou branku. Poločas skončil tedy 0-0. Do 2.půle bylo nutné udělat některé změny v mezihře a více si věřit ve hře po zemi. Po sérii rohů a standartek nejprve trefil střelou přes hlavu břevno Dampha, ale poté již po zpětném centru Dana Kosiny se k odraženému míči dostal znovu Lamin Dampha a tvrdou nekompromisní ranou ze 7m k přední tyči otevřel skóre a tím nám trochu uvolnil nohy. V rozmezí 15 minut po pěkných akcích skóroval po centru ještě hlavou Tomáš Panýrek a z brejků dvakrát Kuba Panýrek. Zápas před velmi pěknou návštěvou nakonec domácí diváky potěšil. Klukům z Meteoru diky za férovou hru. Do hry se dostal po dvou měsíční pauze i Prokop Urbanovský. Kbely nakonec díky zlepšené 2.půli utkání k potěše více jak 200 diváků zvládli a nyní se tým začne připravovat na další těžké utkání s Uhelnými Sklady Praha.




Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - L. Dampha [-] (74. Č. Skoč [-] ) , F. Odvárka [-] (82. F. Schauhuber [-] ) , T. Panýrek [-] (74. P. Pfavayi [-] ) , J. Panýrek [-] , T. Pokorný [-] (62. P. Dobrovolný [-] ) , P. Zolotuchin [-] (82. P. Urbanovský [-] ) , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , D. Kosina [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Petřík [-] - P. Makailov [-] , M. Penc [-] (10. S. Mishchenko [-] ) , A. Žák [-] , K. Kohlíček [-] (82. A. Belkhir [-] ) , J. Kratochvíl [-] , M. Hendrych [-] , S. Valenta [-] , E. Kramer [-] , A. Illiashenko [-] , V. Ficek [-]

ŽK: 92. J. Vokoun - 43. P. Makailov , 55. E. Kramer , 59. M. Hendrych .
Počet diváků: 226. Rozhodčí: ŠTĚRBA Michal - HEJSLER Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kbely míří za postupem,hosté sezonu dohrávají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kbely stříhají pomalu pásku do pražského přeboru a tohle bude jeden z dalších střípků