1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 11:00

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondruš znovu zařídil vítězství pro Uhelné Sklady, Bohnice prohrály o jeden gól


Branky


8

Do zápasu s posledními Bohnicemi šly Uhelné Sklady jako favorit a to hned ze dvou důvodů. Za prvé na jaře zatím prohráli jen jednou a to s Cholupicemi a za druhé mají v kádru nejlepšího střelce soutěže Martina Ondruše. Na toho si domácí chtěli dát pozor a pohlídat si ho, bohužel se jim to stejně jako Radotínu v minulém kole nepodařilo a byl to právě Martin Ondruš, který dvěma góly rozhodl o vítězství Uhelných Skladů nad Bohnicemi 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Utkání se hrálo na travnatém hřišti Slovanu Bohnice, které je mnohem větší než vedlejší umělá tráva na které se Bohnicím poměrně daří. I přesto, že se domácím více daří na menších hřištích favorita se nezalekli a první poločas byl vyrovnaný. V brance domácích se od začátku představil Václav Hrdlička, který v brance nahradil v minulém kole zraněného Ondřeje Davida. Domácí nakopávali dlouhé balóny a hosté si nemohli vytvořit souvislejší tlak, ale hru kontrolovali.

Hrdlička poprvé kapitoloval 7 minut před koncem prvního poločasu, kdy se domácím nepovedlo uhlídat nejnebezpečnějšího hráče Martina Ondruše, který když se dostane do šance tak se většinou nemýlí. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty z Uhelných Skladů. 

Zlepšený výkon domácích

Domácí do druhé půle vystřídali dva hráče a přestali nakopávat dlouhé balóny a hru výrazně zlepšili.

Kombinační hra pozemi vedla k tomu, že se domácí dostávali více k balónu a mohli si i začít vytvářet zajímavé příležitosti. Obrana hostí však fungovala dobře a většinu akcí dobře zblokovala. Domácí se snažili pomoci si standartními situacemi, ale v brance hostí stál Matůš Pobeška, který vždy rohové kopy, které šly do jeho blízkosti s přehledem stáhnul do své náruče.

Domácím se v minutě šedesáté osmé povedla akce středem hřiště a několik metrů za vápnem se sám ocitl Martin Molík, ten s vědomím, že když nevíte co s míčem máte zkusit vystřelit to zkusil a jeho střela krásně zapadla až do šibenice Pobeškovi branky. Domácím se tedy podařilo vyrovnat a hosty zatlačili. Bohužel zranění útočníka Jana Zimy je opravdu znát a Bohnice bez něj mají problém se střílením branek.

Tlak tak k ničemu moc nevedl a naopak 10 minut před koncem domácí zbytečně přišli o balon, který se dostal ke stoperům hostí. Ti jej nakopli dopředu, kde Cunninghamovi utekl Ondruš a tváří tvář Hrdličkovi skóroval a poslal tak hosty znovu do vedení. 

Uhelné Sklady vedení do konce zápasu udržely a na jaře si připsaly páté vítězství z šesti utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bohnice
Ondřej Kulovaný: Do utkání jsme vstoupili celkem dobře a první půle byla vyrovnaná. Do žádné šance jsme se nedostali a náš brankář Vašek Hrdlička toho moc řešit nemusel, bohužel jsme do poločasu neudrželi remízový stav. V prvním poločase jsme balóny zbytečně nakopávali, ale v druhé půli jsme se zlepšili a začali hrát po zemi a soupeře jsme kombinačně přehrávali. Do žádných větších akcí jsme se, ale nedostali. Pak dal Martin Molík gól ze střední vzdálenosti do šibenice a vyrovnali jsme na 1:1 a soupeře jsme tlačili. Soupeři skvěle zachytal golman, my měli spoustu rohů a standartek, ale to co šlo do vápna tak chytil a zalepil, nic mu nevypadlo a ani nic nevyrážel. Bohužel v závěru jsme zbrkle ztratili balón. Stopeři soupeře to nakopli, nás to přeletělo a útočník soupeře utekl Cunninghamovi a dal na 2:1 a poté to již udrželi. Věřím tomu, že kdybychom nedostali na 2:1, tak jsme mohli klidně vyhrát. Náš problém je, že se nám nedaří v zakončení a vždy dostaneme nějaký hloupý gól.

SK Uhelné sklady Praha
Lukáš Zilvar: Zápas to byl spíše podprůměrné úrovně, kvalitu na naší straně jednoznačně ovlivnila absence hned několika hráčů základní sestavy, i přesto byl však první poločas plně v naší režii, soupeř prakticky nevystřelil na bránu, zatímco my jsme jednu z našich šancí dokázali proměnit, když Ondruš zužitkoval chytrou přihrávku do vápna a svou slabší nohou uklidil míč bezpečně k tyči. Druhý poločas se však nesl ve zcela opačném duchu, my jsme z nepochopitelného důvodu úplně přestali hrát, báli se kombinovat a soupeř nás začal přehrávat, k čemuž pomohli i jejich střídající hráči, kteří hru viditelně oživili. Z konstantního tlaku se jim tak nakonec i podařilo vyrovnat hezkou střelou z poza vápna, která se od pravé tyčky odrazila do brány. Tohle nás naštěstí probudilo a opět jsme soupeře zatlačili, a nakonec se nám podařilo vsítit vítěznou branku, když Ondruš potrestal chybu obránce a svůj samostatný únik zakončil neomylně svou druhou brankou v utkání. Za 3 body jsme samozřejmě moc rádi, neboť jsme se díky nim udrželi ve hře o 2. místo v soutěži, které zaručuje účast v baráži, a tedy i možný postup do přeboru. S předvedenou hrou ale spokojeni být nemůžeme, proti silnějším soupeřům by to určitě na vítězství nestačilo.



Sestavy


TJ Slovan Bohnice
V. Hrdlička [-] - J. Cunningham [-] , A. Šrut [-] (72. A. Fousek [-] ) , M. Molík [-] , R. Nouzák [-] , K. Šlapák [-] (46. M. Šebesta [-] ) , D. Maršík [-] , A. Šoustal [-] , F. Klečka [-] , O. Kulovaný [-] , L. Turek [-] (46. P. Bartoš [-] )

SK Uhelné sklady Praha
M. Pobeška [-] - J. Procházka [-] , F. Maštera [-] , A. Ibragim [-] (90. L. Zilvar [-] ) , M. Ondruš [-] , O. Lindberg [-] (67. D. Houdek [-] ) , M. Drozd [-] (94. T. Beneš [-] ) , V. Šulc [-] , O. Koc [-] , O. Jireček [-] , O. Školud [-]

ŽK: 80. J. Cunningham , 87. R. Nouzák , 93. P. Bartoš - 61. A. Ibragim , 86. M. Ondruš , 87. V. Šulc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEJSLER Jan - PYTLOUN Ladislav, STĚHULE Borek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domaácí se perou o každý bod,ale hosté mají Ondruše

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vyrovnané utkání rozhodné střelecká kometa Ondruš