3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:15

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bužík potvrdil formu i proti Zlíchovu a Radotín zvítězil 3:0


Branky


8

Souboj šestého Radotína s devátým Zlíchovem sliboval vyrovnanou partii.

Vyrovnaného souboje se nakonec fanoušci dočkali. V první půli domácí zachraňoval několikrát Müller a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

V druhém poločase potvrdil svou formu výborně hrající Bužík, Zlíchovu dal dvě branky, znovu se prosadil z volného přímého kopu a Radotín nakonec zvítězil 3:0.

I přes dobrý výkon Zlíchova v prvním poločase to na body nestačilo a Zlíchov má tak po čtyřech jarních kolech na svém kontě zatím jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlíchov mohl první půli vyhrát

Utkání slibovalo vyrovnanou partii. Tak tomu i bylo. Do první šance se dostali hosté, kdy středem obrany pronikl zlíchovský útočník a první zákrok musel předvést Jan Müller v domácí brance. Zlíchovská obrana byla pevná a domácí střelce k ničemu nepouštěla. Byl to naopak znovu osmnáctiletý Jan Müller, který vytáhnul výborný zákrok a zařídil, že poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Během 7 minut rozhodl Bužík

Domácí do druhé půle vstoupili aktivněji a hosté se již k tolika příležitostem nedostávali. Tlak domácích pramenil ve zvýšený počet standartních situací.

První branku viděli fanoušci po rychlém autu a prodloužení Doležela na Bužíka, který přízemní střelou poslal domácí do vedení.

Za 7 minut se Bužík postavil k zahrání trestného kopu a tušíte, jak to dopadlo. Bužík trefil šibenici a přidal 19. branku v ročníku. 

V poslední minutě zápasu se ještě po pěkném centru Maška trefil Ježdík a uzavřel tak na konečných 3:0 pro Radotín.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Zdenek Krejčí - sportovní ředitel: Utkání více méně navázalo na minulý zápas s Meteorem. Domácí vstoupili aktivně, ale pozorná obrana Zlíchova Meteoru nic nedovolila. Naopak v šesté minutě hosté poprvé zahrozili, kdy proběhl hostující útočník mezi stopery, ale jeho střelu chytil dobře chytající Müller. Dále pokračoval neplodný tlak domácích, který nevedl k žádné šanci. Hrálo se více méně po vápno a chyběl tam pohyb a důraz. Naopak hosté se čím dál více rozehrávali a u další nebezpečné střely k levé tyči, která měla gólové parametry, musel znovu zasahovat Müller. Poločas nakonec skončil 0:0. Druhá půle už byla znovu klasika v podání domácích. Zvětšená snaha, lepší výběr místa, lepší bojovnost. Z toho pramenily standartní situace a gól visel na vlásku. První branka padla po vhozeném autu, kdy Doležel výborně prodloužil hlavou na Bužíka, který přízemní střelou trefil přímo k tyči. Za 5 minut oblíbená Bužíkova disciplína. Trestný kop a míč po jeho střele skončil přímo v šibenici. 2:0. Zápas byl rozhodnutý a domácí prostřídali. Noví hráči podnikali útoky do unavené obrany Zlíchova, kdy jeden se uchytil v závěru, kdy střídající Mráz vysunul Maška, který centrem našel Ježdíka, který z první uklidil míč k tyči. Zápas nakonec jednoznačný, i když první poločas tomu vůbec neodpovídal. Plusem na utkání byl výborný výkon rozhodčího Dobrého. Za týden se těšíme na souboj pravděpodobně o třetí příčku s Uhelnými Sklady.

FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Zápas se hrál na malé umělce v Radotíně kde se moc fotbalové krásy neodehrává. Věděli jsme, že to bude především soubojový zápas. Domácí jsme nechali více na míči, bránili jsme od půlky a chodili do rychlých protiútoků. Byli jsme to nakonec my, kteří si vypracovali v prvním poločase dvě 100% šance, které jsme neproměnili. Bylo to o prvním gólu. Ten, jak je to u nás zvykem, vstřelil soupeř. Lacině jsme prohráli dva souboje a Leo se v samostatném úniku nemýlil. O sedm minut později jsme udělali hloupý faul na hranici vápna, který pěknou střelou opět potrestal Leo Bužík. Snažili jsme se jednoduchou hrou dostat do šancí, ale nedařilo se. A tak nás soupeř v 90.minutě dorazil na konečných 3:0.



Sestavy


SC Radotín
J. Müller [-] - D. Bureš [-] (62. J. Ježdík [-] ) , J. Pavel [-] (86. J. Mráz [-] ) , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] (74. F. Přívozník [-] ) , J. Doležel [-] (86. J. Kendík [-] ) , F. Pivnička [-] , R. Skopový [-] (62. S. Mašek [-] ) , L. Bužík [-] , O. Suchan [-]

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - O. Halbich [-] (46. T. Wolf [-] ) , S. Karmazín [-] (67. M. Gothard [-] ) , D. Boubín [-] (74. J. Šrédl [-] ) , J. Černý [-] , D. Nsingani [-] , A. Beneš [-] , K. Schulz [-] , L. Chalupa [-] , M. Lukes [-] , . Selyvonenko [-] (74. P. Kaska [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dobrý Jan - FIALA František, MASLOV Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí svou momentální formu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radotín si na Velký pátek připíše vítězství, kdy bude těžit ze spolupráce Bužík, Doležal

Tip: výhra domácích