1:3
(1:1)
36. A. Šrut (vl.)
63. L. Chaloupka
77. T. Moravec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 11:00

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání dvou týmů ze spodku tabulky překlopily Cholupice ve druhé půli na svou stranu


Branky


19. D. Maršík - 36. A. Šrut (vl.) , 63. L. Chaloupka , 77. T. Moravec
8

40 diváků mohlo na Velký Pátek sledovat vyrovnaný souboj týmů ze spodních pater tabulky.

Fanoušci viděli velmi vyrovnaný zápas. Domácí hráli velmi dobře, ale šťastnější byly nakonec Cholupice, které potrestaly chyby domácích a zvítězily 3:1, čímž si v tabulce znatelně pomohly a poskočily na jedenáctou příčku. Bohnice na předposlední tým ztrácejí 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohnice vedení neudržely a poločas skončil remízou

Bohnice také trápí velká marodka. Do zápasů nastupuje několik hráčů B týmu a úvod utkání v tomto směru přinesl domácímu trenérovi další vrásky na čele. V 11. minutě museli domácí střídat, kdy ze souboje tělo na tělo si domácí stoper Tomáš Ridval odnesl zlomenou klíční kost. Nahradit ho musel Lukáš Rutta, který se po 7 minutách na hřišti uvedl hezkým centrem na Denise Maršíka. Toho ve vápně nedostatečně dostoupila cholupická obrana a Maršík poslal Bohnice do vedení 1:0.

Cholupice se snažily přidat na své aktivitě a odměnou jim ve 36. minutě bylo vyrovnání na 1:1, kdy si střílený centr do své branky srazil Adam Šrut. Brankář Ondřej David si na balón sáhnul, ale v cestě do branky mu nezabránil.

Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1 a utkání mělo náboj a domácí hnáni svými fanoušky chtěli zvítězit.

Hosté chyby domácích trestaly

Domácí věděli, že v tomto utkání by měli bodovat a snaha se jim nedala upřít. Bohužel v koncovce to drhlo. Stejně tak na druhé straně se hostujícím útočníkům nedala upřít snaha, ale ke gólům to nevedlo. V 63. minutě po chybě v rozehrávce domácích se k míči dostal Lukás Chaloupka, který svou první brankou v ročníku otočil utkání na stranu Cholupic. 

Domácí se hnali za vyrovnáním, otevřeli obranu, ale své šance neproměnili. V 77. minutě se do otevřené obrany prosadil Tomáš Moravec a uzavřel tak na konečných 3:1 pro Cholupice.

Bohnice na domácím hřišti předvedly znovu kvalitní výkon, ale na body to tentokrát nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bohnice
Ondřej Kulovaný - obránce: Hráli jsme dobře, myslím si, že jsme byli lepší než Cholupice, ale zase jsme si utkání pokazili sami chybami v obraně, ze kterých jsme dostali góly, Další branku jsme dostali až v závěru, když už jsme to otevřeli. Vedli jsme 1:0 po gólu Denise Maršíka, jenže pak se zranil stoper Ridval po souboji s Francem a museli jsme přeskupit naší obranu. Po zbytečné ztrátě jsme si srazili míč po centru na přední tyč a poločas byl 1:1. Potom jsme po chybě ve středu hřiště a zbytečné ztrátě dostali branku na 2:1. Potom jsme se tlačili hodně dopředu, ale nedokázali jsme dát vyrovnávací branku. V závěru jsme potom dostali na 3:1. Až na ty dvě chyby jsme je nepustili do žádných velkých šancí. Bohužel my neumíme dát branku třeba na 2:0, která by nás v zápase uklidnila. Herně jsme byli lepší a trenér byl s předvedenou hrou spokojený. Škoda toho výsledku.

TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: Na půdu posledních Bohnic jsme přijeli s cílem navázat na hru i výsledek z posledního zápasu s Uhelnými Sklady. To se nám nakonec povedlo a po výhře 3:1 si připisujeme další 3 důležité body. Na začátku utkání bylo jasně vidět o kolik se hraje. Na velmi malé umělé trávě byla od začátku zápasu spousta nepřesností, osobních soubojů a nedotažených akcí. My jsme si museli zvykat na důrazné napadání soupeře, kterému vyhovoval rozměr hřiště a povrch. My již trénujeme na trávě a opět přejít na malou umělou trávu nám dělalo lehké potíže. Nicméně si myslím, že postupem času jsme začali projevovat naší kvalitu a získávali více ze hry. Jako zlomový považuji okamžik, kdy v polovině prvního poločasu po zranění hráče Bohnic se atmosféra poněkud přiostřila ať z laviček nebo z hlediště a napjatá vydržela až do konce utkání. Po tomto okamžiku jsme si vybrali my slabší chvilku a poměrně lehce po křížném centru a nedostoupení v našem pokutovém území jsme inkasovali na 0:1. Poměrně rychle jsme se oklepali a opět začali získávat pevnou půdu pod nohama a navyšovali aktivitu, která vyvrcholila po našem stříleném centru, který si domácí srazili do vlastní sítě. My jsme tak srovnali na poločasových 1:1. Do druhého poločasu jsme si slíbili, že by bylo orpavdu hříchem v Bohnicích prohrát a začali přidávat na obrátkách. Vytvářeli jsme si poměrně nebezpečné brankové příležitosti a zápas ve svůj prospěch nakonec zlomili dvěma brankami Lukáše Chaloupky a Tomáše Moravce. Ještě několik nadějných šancí z naší strany zůstalo nevyužito. Jak jsem říkal v úvodu, pro nás je vítězství 3:1 velmi cenné neboť víme o co hrajeme a já věřím, že dvěma výhrami v řadě se odrážíme ze dna tabulky. Na závěr bych chtěl moc poděkovat všem hráčům i realizačnímu týmu za zvládnutý zápas a přeji si abychom v podobném nastoleném trendu pokračovali i ve zbytku jarní sezóny.



Sestavy


TJ Slovan Bohnice
O. David [-] - A. Šrut [-] (78. P. Bartoš [-] ) , M. Molík [-] , M. Šebesta [-] (61. L. Turek [-] ) , A. Šoustal [-] , D. Maršík [-] , R. Nouzák [-] (78. K. Šlapák [-] ) , J. Cunningham [-] , O. Kulovaný [-] (78. M. Šomšák [-] ) , T. Ridval [-] (11. L. Rutta [-] ) , D. Brožek [-]

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Smrž [-] (46. L. Chaloupka [-] ) , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , F. Janoušek [-] , D. Adamopulos [-] (86. D. Čemus [-] ) , J. Polák [-] (57. O. Plíšek [-] ) , T. Ulihrach [-] , L. Srba [-] , D. France [-] , T. Moravec [-] (86. J. Rašplička [-] )

ŽK: 45. L. Rutta , 92. J. Cunningham - 69. T. Moravec , 82. M. Šrámek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JELÍNEK Petr - EISELT Otakar, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: remíza

Souboj týmů ze spodní části tabulky. Bohnice doma budou nepříjemným soupeřem a s Cholupicemi uhrají bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oříšek pro tipéry, v zápase padnou maximálně dvě branky.

Tip: výhra hostů