0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 15:00

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kbely potvrdily roli favorita a v úvodním jarním kole zvítezily o tři branky


Branky


4

První tým tabulky přijel odehrát první jarní kolo na hřiště Motorletu, kde se na umělé trávě utkal s týmem 1999 Praha.

Podzimní střetnutí těchto dvou týmů skončilo vítězstvím Kbel 4:0.
I přesto, že byly Kbely jasným favoritem, jelikož do utkání vstupovaly z první příčky, byl zápas velmi vyrovnaný a hosté ho na svou stranu definitivně strhli až v posledních pěti minutách. Domácí tým odehrál velmi slušný zápas a ukázal bojovného ducha a to hlavně proto, že s prvním týmem tabulky držel krok i přesto, že hrál skoro hodinu o jednoho hráče v poli méně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání z obou stran a vyloučení po půl hodině hry

Jedenáctý tým tabulky držel od začátku utkání s favoritem krok a předváděl pěkný výkon. Po půl hodině hry však došlo k vyloučení domácího Michala Suchánka, což se domácím vůbec nelíbilo a zbytek hry museli hrát o jednoho hráče v poli méně.

Ve 38. minutě došlo k otevření skóre. Martin Elysberg, který se stal v zimě kmenovým hráčem Kbel poté, co byl odkoupen z divizní Libiše vzal míč ve středu hřiště, skvěle si narazil s Jakubem Panýrkem a utaženou střelou na zadní tyč překonal jinak skvěle chytajícího Marka Němce v bráně. Ten byl jedním z nejlepších hráčů v domácím dresu, což předvedl například při jednom z brejků Kbel, kdy parádním zákrokem zabránil téměř jasnému gólu.

Naděje na bod do posledních minut

Do druhé půle nastoupila nová posila hostů Lukáš Kühnel a čekalo se, že hosté s výhodou jednoho hráče v poli budou dominovat a přidají další branky.

Bojovný týmový výkon týmu 1999 Praha a skvěle chytající Němec však zapříčinili, že se hosté museli bát o vítězství do posledních minut.

Obrovskou šanci ve druhé poločase neproměnil Meška a když už se domácí téměř radovali z vyrovnání, střelu Martina Podzemského zastavila tyč. 

V závěru se domácí hnali za vyrovnáním a v obraně nechali pár okýnek. Toho v 86. minutě využil Michal Šrůtek, který gólem zakončil rychlý protiútok. Domácí, kteří už neměli co ztratit vrhli vše do útoku, avšak střelou na zadní tyč zvýšil v 87. minutě na 3:0 Tomáš Panýrek. 

Utkání bylo vyrovnané a především velmi srdnatý týmový výkon týmu 1999 Praha a skvěle chytající Němec zapříčinil, že domácí i o jednoho hráče v poli méně drželi s favoritem krok do posledních minut.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Jsme rádi za 3 body. Bohužel proti týmu 1999 Praha se nám dlouhodobě nedaří hrát naši hru a pokaždé je to spíše boj. Tomu dopomohla i umělá tráva na Motorletu. Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání a je vidět, že to byl náš první zápas. Věříme, že se zápas od zápasu budeme herně zvedat. Dnes se mi líbil výkon všech, ale vypíchl bych Martina Elysberga, který vstřelil důležitý první gól, odehrál zápas v plném nasazení a snažil se rozjíždět útočné akce dobrým postavením a rychlou hrou nahoru. V dresu domácích se mi velmi líbil výkon brankáře Marka Němce, který zneškodnil řadu našich brejků.



Sestavy


1999 Praha
M. Němec [-] - O. Měska [-] , M. Podzemský [-] , M. Opočenský [-] , F. Šmied [-] , M. Hložek [-] (61. M. Čmejla [-] ) , J. Karbulka [-] (75. T. Kačena [-] ) , M. Suchánek [-] , J. Beneš [-] (87. P. Endršt [-] ) , D. Eppert [-] , J. Štefánek [-]

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - T. Panýrek [-] (87. L. Dampha [-] ) , M. Elysberg [-] , F. Odvárka [-] (75. P. Pfavayi [-] ) , P. Dobrovolný [-] , P. Zolotuchin [-] , J. Kohlbeck [-] , J. Leibl [-] , D. Kosina [-] (46. L. Kühnel [-] ) , J. Panýrek [-] (87. T. Pokorný [-] ) , Č. Skoč [-] (64. M. Šrůtek [-] )

ŽK: 32. D. Eppert , 87. M. Čmejla - 53. P. Zolotuchin , 63. L. Kühnel , 77. J. Panýrek . ČK: 32. M. Suchánek .
Hráči zápasu: M. Němec - M. Elysberg .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ZLOCH Roman - NEBÁZNIVÝ Jan, MAŘÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Martin Haniak
Tip experta: výhra hostů

Věřím v náš dobrý start a výhru. Tip: 1:3

Tip: výhra domácích