1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:00

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vršovice zlomily odpor Újezdu B třemi góly v první půli


Branky


50. M. Svoboda - 18. F. Švarc , 24. D. Bláha , 32. F. Švarc , 49. D. Bláha
4

Během prvního jarního zápasu přivítal SK Újezd P-4 B na svém hřišti SK Union Vršovice, kdy si domací jistě představovali vyrovnanější průběh utkání. Bohužel pro ně však Vršovice předvedly perfektní nástup do zápasu a již během první půle si vypracovaly pohodlný náskok, který udržely až do závěrečného hvizdu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedená dvanáctiminutovka rozhodla o prohře Újezdu B

S větším nasazením a chutí do hry vlétli hráči Vršovic do úvodu zápasu, během něhož nepouštěli domácí celek příliš k míči, byli rychlejší a důraznější v soubojích. Z toho pramenil soustavný tlak na svatyni Újezdu B a chyby hráčů, které vyústily v první gól hostů, jež vsítil již v 18. minutě Filip Švarc. Újezd tato branka evidentně rozhodila, jelikož hned o šest minut později inkasoval podruhé. Autorem branky byl tentokrát Dan Bláha. Zmar domácích dokonal v 32. minutě druhou trefou v zápase Filip Švarc. Po těchto třech těžkých ranách se domácí tým přeci jen vzchopil k protiofenzivě a hrozil zejména ze standardních situací. Kýžený gól to však nepřineslo a do kabin tak odcházeli hosté s pohodlným náskokem tří branek. 

Zlepšený výkon Újezdu na obrat nestačil

Po změně stran byla na straně domácích znát zvýšená aktivita a tempo hry se snahou s výsledkem ještě něco udělat. Hra se začala více vyrovnávat a Újezd začal podnikat stále častější výpady na útočnou polovinu. Otevřenější hra se jim však záhy vymstila, jelikož Vršovice přidaly čtvrtý zářez na pažbě. Druhý gól v zápase zaznamenal ve 49. minutě Dan Bláha. Hned minutu poté, po autovém vhazování, alespoň kosmeticky korigoval skóre z pohledu domácích Marek Svoboda na konečných 1-4. Béčko Újezdu si sice ještě snažilo alespoň o srovnání, nicméně útočné snahy další branku nepřinesly a hosté si vítězství s přehledem pohlídali. Utkání nepěkně poznamenal sporný incident z 81. minuty, který zaváněl červenou kartou pro hosty po úderu loktem do obličeje. Sudí však k nelibosti domácích udělil pouze žlutý kartónek. Během druhé půle pak rozhodčí odmával těsný ofsajd Újezdu, který rovněž vyvolal řadu rozporuplných názorů, nicméně stav klání zůstal nezměněn.



Ohlasy k zápasu


SK Újezd P-4 B
Václav Malčánek, trenér: První poločas nás bohužel nezastihl v nejlepším rozpoložení, kdy jsme nezvládli reagovat na aktivitu soupeře. Po třech obdržených brankách pak byl zápas již prakticky rozhodnut a i přes zlepšený výkon ve druhé půli jsme na body nedosáhli. Vršovice zaslouženě vyhrály.

SK Union Vršovice
Michal Bareš, trenér: I přes poměrně rozsáhlou marodku, která nás momentálně trápí, hráči předvedli zejména v první půli dominantní výkon. Ve druhé půli už byla hra vyrovnanější, ale vedení jsme udrželi a utkání dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Újezd P-4 B
J. Špitálský [-] - R. Majerník [-] (79. A. Váňa [-] ) , O. Vrabec [-] , M. Hurych [-] , M. Svoboda [-] , M. Přibyl [-] , J. Novák [-] (79. J. Lanhaus [-] ) , M. Navrátil [-] , V. Malčánek [-] , O. Krampera [-] (46. T. Sedláček [-] ) , M. Daňhel [-]

SK Union Vršovice
D. Salajka [-] - M. Špulka [-] , F. Švarc [-] , L. Adámek [-] (67. P. Barnet [-] ) , J. Pejchar [-] , K. Shkirych [-] (75. S. Freitas [-] ) , F. Patera [-] , J. Šimr [-] (85. M. Bilyi [-] ) , S. Šantrůček [-] , J. Šnobl [-] , D. Bláha [-]

ŽK: 58. K. Shkirych , 81. P. Barnet .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - ŠIMÁK David, ŠMÍD Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra hostů

Bude se opakovat výsledek z podzimní části soutěže, kdy Vršovice dokázaly soupeře z druhé části tabulky porazit nejtěsnějším možným rozdílem 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 23 68:26 49
2 TJ Čechie Dubeč 22 56:31 48
3 SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
4 SC Xaverov Horní Počernice 22 54:33 44
5 FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 19
3 Filip Švarc 18
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku