5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si doma bez problému poradily s Bolešinami


Branky


23. P. Klečka , 38. J. Boček , 43. O. Šabek , 70. A. Faltys , 80. J. Boček
14

Horažďovice porazily ve 21. kole Bolešiny vysoko 5:0. Domácí utkání rozhodli již v prvním poločase, kdy soupeři vstřelili tři branky. Po přestávce Horažďovice ještě navýšily svůj náskok a bez větších obtíží si došly pro třináctou výhru v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili třikrát

Úvodní minuty rozhodně nenaznačovaly, že domácí vstupují do zápasu jako velký favorit. Jejich kombinace nebyla tak přesná a jindy rychlé kombinace se jim vůbec nedařily. Postupem času se ale Horažďovice přece jenom dostaly do utkání a soupeře začaly přehrávat. Po sérii několika náznaků šancí se do velké příležitosti dostal domácí Klečka a následným přesným zakončením otevřel skóre, 1:0. První gól přinesl na stranu Horažďovic klid a další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 38. minutě navýšil skóre Jan Boček, který vstřelil již 22. gól v aktuální sezoně. Ve 43. minutě se připomněl rovněž druhý útočník Šabek, jenž poslal domácí tým již do tříbrankového náskoku. Bolešinám se v první půli nedařilo a směrem dopředu si kromě pár pološancí nic nevypracovaly. 

Faltys s Bočkem pojistili vítězství

Po přestávce udělali oba trenéři změny v poli. Zatímco hosté poslali do hry dva čerstvé náhradníky, domácí prostřídali hned čtyři hráče. Na další branku si diváci museli počkat do 70. minuty, kdy umístěnou střelou upravil skóre už na 4:0 Faltys. Záložník Horažďovic podal v zápase výborný individuální výkon a bezpochyby patřil k nejlepším hráčům na place. Domácí vítězství pojistil v 80. minutě druhou brankou kapitán Jan Boček. Ten rovněž vsítil 23. gól v letošním ročníku, čímž se posunul v tabulce střelců na první pozici. Horažďovice porazily ve 21. kole Bolešiny 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme na našem stadiónu přivítali mužstvo z Bolešin a všichni jsme věděli, že cokoliv jiného než vítězství by bylo bráno jako velká ztráta a překvapení kola. Vstup do utkání nebyl úplně dle našich představ, naše aktivita byla slabá a pohyb pomalý. Naštěstí jsme se postupně dostávali do tempa, a když ve 23. minutě otevřel skóre Petr Klečka, naše převaha byla již značná a do poločasu jsme vedení navýšili na 3:0. 2. poločas byl plně v naší režii a dvěma dalšími góly jsme zpečetili naši výhru na konečných 5:0.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Dnes jsme bohužel nepodali dobrý výkon. Soupeř byl všude dříve, hrál s potřebným důrazem a rychlostí a působil nám velké problémy. Po prvním poločase bylo víceméně rozhodnuto a po přestávce jsme ještě inkasovali další dvě branky.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - P. Klečka [-] - O. Šabek [-] (67. J. Forman [-] ) , J. Boček [-] , M. Mlnařík [-] (60. M. Šašek [-] ) , A. Faltys [-] - J. Boček [-] - T. Jůda [-] , J. Pivnička [-] (60. Š. Urban [-] ) , J. Kodýdek [-] (60. T. Pančenko [-] ) , D. Macoun [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - A. Martínek [-] (46. J. Pitel [-] ) , P. Zahálka [-] , R. Farný [-] (46. S. Pojar [-] ) , R. Šindelář [-] , J. Soupír [-] , P. Bošek [-] , K. Šilhavý [-] , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , Š. Bauer [-]

Hráči zápasu: A. Faltys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - KLIČKA Kristian, KLIČKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jakub Bejvl
Tip experta: výhra domácích

Horažďovice v posledních dvou kolech klopýtly a doma to budou chtít napravit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích