0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí zažilo v Bolešinách produktivní odpoledne, domácímu týmu nasázelo šest branek!


Branky


17. J. Šefl , 25. J. Šefl , 37. T. Vaidiš , 51. S. Hefert , 58. J. Karas , 77. M. Gross
16

Bolešiny prohrály v 19. kole se Spáleným Poříčím vysoko 0:6. Hosté byli v koncovce hodně efektivní a z prvního poločasu si odnášeli pohodlný tříbrankový náskok. Po přestávce Sp. Poříčí ve střílení branek pokračovalo a nakonec zvítězilo o šest gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Spáleného Poříčí

Bolešiny do zápasu vstupovaly s oslabenou sestavou, což se v konečném důsledku podepsalo na skóre. První vážnější šanci přinesla 12. minuta. Jeden z domácích hráčů napřáhl zhruba z 30 metrů, ale hostující brankář předvedl jistý zákrok. V dalších minutách už hráli hlavně hosté. V 17. minutě se prezentoval pohlednou samostatnou akcí J. Byron, poté našel krásnou přihrávkou Šefla, který ze 14 metrů překonal gólmana, 1:0. O osm minut později navíc stejný hráč zvýšil na 2:0, když využil přesný centr Vaidiše. Hosté byli při chuti a ve 26. minutě už to mohlo být o tři branky. Střela Tupého z trestného kopu však skončila na břevnu. Bolešiny se po celý první poločas víceméně bránily a jen stěží odolávaly velkému tlaku soupeře. Ve 37. minutě se hosté uvedli pohlednou kombinací, přetažený balón z křídla si následně našel Vaidiš a pohotovou střelou napálil míč do branky, 3:0.

Hosté si došli pro vysoké vítězství

Ve druhém poločase pokračovalo Spálené Poříčí ve výborném týmovém výkonu. V 51. minutě našel J. Byron milimetrovou přihrávkou Heferta a ten umístěnou střelou z 15 metrů nedal brankáři šanci. Domácí hráči postupně odcházeli fyzicky a na krutý vývoj skóre nedokázali reagovat. V 58. minutě chtěl hostující Karas nacentrovat z levé strany, jeho "centr" byl však tak přesný, že rovnou skončil v brance, 5:0. V 77. minutě se role asistujícího opět zhostil J. Byron. Ten vysunul do samostatného úniku střídajícího Grosse, jenž přesným zakončením zvýšil už na 6:0. V úplném závěru ještě obdržel druhou žlutou kartu domácí J. Pitel, což pro něj znamenalo předčasný konec v zápase. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Bohužel dnes nám chybělo pět hráčů základní sestavy, což se nakonec projevilo jako klíčový faktor vysoké domácí porážky. Od začátku jsme se nemohli dostat do utkání a soupeř byl ve všech ohledech lepším týmem. Jeho výhra je tedy naprosto zasloužená.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Narozdíl od prvních dvou jarních zápasů, ve kterých jsme vypracované šance neproměnili, jsme dnes většinu šancí do gólového konce dovedli. Soupeře jsme po celý zápas přehrávali, současně jsme mu prakticky nic nedovolili. Tím pádem jsme si naprosto zaslouženě dokráčeli k vysokému vítězství.



Sestavy


SK Bolešiny
M. Moravec [-] - J. Pitel [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] (57. J. Pitel [-] ) , J. Soupír [-] , K. Šilhavý [-] , V. Rehák [-] , P. Zahálka [-] , J. Roháč [-] , M. Kolář [-] , J. Hájek [-] (46. P. Bošek [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - O. Homolka [-] (46. K. Kalista [-] ) , J. Tupý [-] , M. Šlouf [-] - J. Karas [-] (78. K. Bláha [-] ) , P. Byron [-] , S. Hefert [-] , T. Vaidiš [-] , J. Byron [-] - R. Šlejska [-] (69. M. Gross [-] ) , J. Šefl [-] -

ŽK: 20. J. Pitel , 80. J. Soupír , 90. P. Zahálka - 76. J. Byron . ČK: 85. J. Pitel .
Hráči zápasu: J. Šefl , T. Vaidiš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra hostů

Domácí hrají pouze dlouhé míče dopředu a spoléhají se na standardní situace. Přesto si myslím, že to Spálené Poříčí zvládne a odveze si 3 bodíky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza