1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy doma nestačily na Losinou


Branky


64. O. Mareš - 39. E. Eger , 51. O. Hubka , 81. T. Hrach , 84. T. Hrach
16

Klatovy podlehly v 19. kole Losiné 1:4. Domácí tým tak prohrál i své třetí utkání na jaře a stále marně čeká na body. Oproti tomu hosté si připsali šesté vítězství v sezoně a v současné chvíli okupují osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eger poslal Losinou do vedení

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří byli od začátku nebezpeční a poměrně snadným způsobem přehrávali soupeře. To nakonec vedlo k několika vyloženým šancím, které ale Losiná neproměnila. Hráči Klatov odpověděli dvěma střelami za hranicí velkého vápna, ani jedna si však cestu do brány nenašla. Hosté se dočkali až ve 39. minutě, kdy chybnou rozehrávku vystihl Eger, jenž v následném samostatném úniku překonal brankáře, 1:0. Nutno dodat, že kdyby Losiná využila všechny své příležitosti, její vedení mohlo být daleko vyšší.

Hrach definitivně pohřbil šance Klatov na dobrý výsledek

Po přestávce byli znovu aktivnější hosté. V 51. minutě si Hubka chytře obhodil obránce a poté postupoval na gólmana, hostující hráč nezaváhal a střelou na bližší tyč upravil skóre na 2:0. V dalších minutách se hosté nechali ukolébat dvoubrankovým náskokem a otěže utkání převzaly Klatovy. Domácí si postupně vypracovali několik vážnějších šancí, nicméně ani jednu z nich v gól nepřetavili. V 64. minutě vznikl po rohovém kopu závar v pokutovém území Losiné, k dorážce se nakonec dostal domácí Mareš a přesnou střelou snížil na 1:2. Vzápětí měly Klatovy obrovskou šanci na vyrovnání, v koncovce však vyhořely. Losiná pochopila, že ještě nemá nic vyhráno a v poslední desetiminutovce opět zapnula. Z rychlých protiútoků se následně dvakrát prosadil kanonýr Hrach, který pojistil vítězství hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V první půli to byl z naší strany festival neproměněných šancí. Kdybychom po 45 minutách vedli o tři góly, nikdo by se nemohl divit. Nakonec jsme měli "pouze" jednobrankový náskok, když jsme v závěru potrestali chybnou rozehrávku soupeře. Po přestávce jsme rychle přidali druhou branku, poté jsme ale zcela nepochopitelně vypadli ze hry, čehož Klatovy hned využily a vstřelily kontaktní branku. O několik minut později jsme navíc přežili další vyloženou šanci domácího týmu, což byl rozhodující moment. V poslední desetiminutovce jsme z rychlých protiútoků vstřelili dvě branky, čímž jsme definitivně potvrdili naši výhru.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] , J. Pitel [-] , J. Pretzelmayer [-] , S. Vítovec [-] , L. Šlechta [-] , L. Urs [-] , J. Kolerus [-] (46. J. Potužník [-] ) , J. Šťastný [-] , M. Novosád [-] , Z. Kotáb [-] (46. L. Korpa [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , R. Spörl [-] , E. Eger [-] (87. T. Pech [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (58. R. Kozák [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-] (39. M. Bodanský [-] )

ŽK: 43. J. Šťastný , 89. J. Pitel .
Hráči zápasu: E. Eger .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: TYKAL Martin - ZAVADIL Jan, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra hostů

Losiná je za mě takový nevyzpytatelný soupeř. Hosté by mohli v Klatovech překvapit a zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích