2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny vyhrály podruhé za sebou, tři body vystřelil v úplném závěru střídající Roháč


Branky


17

Bolešiny vyhrály v 18. kole nad Chanovicemi 2:1. Domácí šli ve 14. minutě do vedení po brance Reháka. Po přestávce však měly daleko více ze hry Chanovice, které si vypracovaly několik nebezpečných šancí. Zasloužený vyrovnávající gól vstřelil v 84. minutě Kubaň, domácí ale vytěžili z minima maximum a v 89. minutě rozhodl zápas z ojedinělého útoku střídající Roháč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut pro domácí tým

První poločas nenabídl tolik fotbalové krásy. Bolešiny měly o trochu více ze hry a postupem času hrozily zejména ze stadardních situací. To se jim vyplatilo ve 14. minutě, kdy se po rohovém kopu zjevil zcela osamocen na zadní tyči Rehák a přesným zakončením poslal domácí do vedení. Kdo čekal rychlou odpověď Chanovic, mýlil se. Hostující tým se vůbec nemohl dostat do zápasu a směrem dopředu byl skoro neškodný. Oba týmy si několikrát pomohly dlouhými nakopávanými balóny, k ohrožení branky to však nevedlo. Nebylo proto moc velkým překvapením, když už se do konce prvního poločasu ani jedno z mužstev neprosadilo. 

Chanovice byly po přestávce lepším týmem, na body to ovšem nestačilo

Prvních 15 minut v druhém poločase bylo totožných s první půlí, poté ale začaly Chanovice hrát po zemi, čímž soupeře několikrát dostaly nepříjemně pod tlak. Hosté se vyrovnání dočkali v 84. minutě. Odražený balón se šťastně dostal k rozběhnutému Kubaňovi, který následně chytře přeloboval domácího brankáře, 1:1. Radost hostujícího týmu však rychle utnul Roháč. Střídající hráč nepobyl na trávníku ani deset minut a už slavil branku. V 89. minutě chanovický stoper zaváhal při dlouhém nákopu, k míči se dostal právě Roháč a přesnou střelou vystřelil Bolešinám tři body. Domácí tak uspěli i ve druhém utkání na jaře a posunuli se už na osmé místo. Hosté naopak utržili sedmou porážku v sezoně a klesli na sedmou pozici. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: V prvním poločase jsme měli několik standardních situací po sobě, což nakonec vedlo k vedoucí brance. Poté jsme trochu přestali hrát a iniciativy se ujal soupeř. Ve druhém poločase byly Chanovice jednoznačně lepší, vytvořily si několik šancí a v 84. minutě zaslouženě vyrovnaly. My jsme ale dokázaly využít ojedinělé šance a duel zvrátit v náš prospěch.

TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Bohužel již podruhé za sebou jsme ztratili utkání až v samotném závěru. Zápas jsme začali špatně a v prvním poločase jsme si téměř žádnou šanci nevytvořili. Soupeř hrozil zejména ze standardních situací a po jedné z nich se dokázal i prosadit. Výkon jsme zlepšili až v druhém poločase, kdy jsme konečně začali hrát po zemi. To vedlo k zaslouženému vyrovnávajícímu gólu, který jsme ale bohužel moc dlouho neslavili. Bolešiny potrestaly naši chybu v defenzivě a z ojedinělého útoku zápas rozhodly.



Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , J. Soupír [-] (80. J. Roháč [-] ) , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , R. Farný [-] (82. K. Šilhavý [-] ) , Š. Bauer [-] , T. Novák [-] , J. Pitel [-] , M. Moravec [-] (90. P. Bošek [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Kubaň [-] , O. Skuhravý [-] (40. D. Pavlovský [-] ) , M. Šlehubr [-] (29. J. Šebek [-] ) - V. Zoubek [-] , J. Prýmas [-] , J. Hlůžek [-] , M. Šabek [-] (62. J. Šulc [-] ) - F. Machovský [-] (62. Š. Bláha [-] ) , M. Jakub [-] (62. L. Rada [-] ) , J. Kubaň [-] -

Hráči zápasu: V. Rehák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MUKNŠNÁBL Filip - RUBÁŠ Jakub, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: remíza

Dle skóre z posledního zápasu tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza