0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice si odvezly cenné tři body z Hrádku


Branky


17

Blovice zvítězily v 18. kole nad Hrádkem 2:0. O vítězství hostujícího mužstva se postarali Krásný s J. Rousem. Domácí mohli v závěru zápasu utkání zdramatizovat, ale obrovskou příležitost ke skórování v podobě pokutového kopu neproměnili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Blovic

Domácí se nestačili ani pořádně rozkoukat a už prohrávali. O to se postaral v 7. minutě blovický kanonýr Krásný, který využil chyby soupeře a v letošním ročníku vstřelil již svou třináctou branku. Hrádek se viditelně snažil o rychlé vyrovnání, ale v útočné fázi se mu vůbec nedařilo a do vyložených šancí se tím pádem nedostával. V 19. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující R. Rous a rozhodčí mu okamžitě ukázal žlutou kartu. V dalších minutách diváci moc fotbalové krásy neviděli, na hřišti se spíše bojovalo a hrálo se hlavně ve středu pole. Ve 30. minutě to s tvrdostí přehnal hostující Tříska a sudí byl nucen opět sáhnout do kapsičky pro žlutý kartónek. V druhé polovině prvních 45 minut chyběla oběma týmům ve finální fázi větší kvalita a přesnost, na další góly se tedy čekalo marně. Blovice udržely těsný náskok a z prvního poločasu vyšly vítězně.

Hosté přidali druhou branku, Hrádek v závěru neproměnil pokutový kop

Blovicím znovu vyšel začátek poločasu. V 56. minutě využil dobré pozice J. Rous a přesným zakončením upravil skóre na 2:0. Nutno dodat, že i druhé brance předcházela chyba na straně domácího týmu. Klíčový moment přišel v závěru zápasu. Jeden z hostujících hráčů se v pokutovém území provinil nedovoleným zákrokem, což rozhodčí okamžitě vyhodnotil jako penaltu. Hrádek však obrovskou příležitost na zdramatizování neproměnil, jelikož ztroskotal na výborném brankáři Rojíkovi. Blovice zvítězily v Hrádku 2:0 a poskočily na pátou pozici, domácí jsou v současné chvíli devátí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Čekají nás těžké zápasy, a proto jsme věděli, že s Blovicemi musíme bodovat. To se ale po špatném výkonu nepovedlo. Zápas probíhal bez větších šancí na obou stranách. Hosté potrestali naše dvě velké chyby, my naopak ke konci zápasu neproměnili penaltu, a tak zaslouženě zůstáváme bez bodu.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
J. Fremund [-] - M. Pavlíček [-] , J. Skála [-] , Š. Fremund [-] (63. M. Tonner [-] ) , Š. Gajdečka [-] , J. Sekyra [-] (46. S. Ryba [-] ) , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , F. Mareš [-] , A. Štěpán [-] (63. T. Matějka [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Rojík [-] - M. Šmíd [-] , M. Štětina [-] , R. Kolář [-] , I. Ivanov [-] (46. J. Vokurka [-] ) - L. Krásný [-] (79. M. Štětina [-] ) , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] (21. L. Břicháček [-] ) - M. Heřman [-] , J. Rous [-] -

ŽK: 80. J. Skála , 81. F. Mareš - 19. R. Rous , 30. D. Tříska , 85. J. Rojík .
Hráči zápasu: M. Štětina , J. Rojík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - MATOUŠEK Vladimír, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: výhra domácích

Hrádek patří k jednomu z nejnepříjemnějších týmů a umí hrát účelný fotbal. Na domácím hřišti ho navíc poženou k vítězství domácí fanoušci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů