3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná si poradila s Mochtínem


Branky


34. M. Šindelář , 44. T. Hrach (p.) , 82. T. Hrach - 90. R. Smolík
17

Losiná porazila v 18. kole Mochtín 3:1. Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě šli do vedení po brance Šindeláře. Těsně před koncem první půle dostala Losiná výhodu pokutového kopu, který následně proměnil Hrach. Ten se ještě prosadil v 82. minutě, kdy už to bylo o tři branky. Za hostující tým pouze snížil na konečných 3:1 R. Smolík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Šindelář otevřel skóre

Úvodní minuty byly poměrně vyrovnané, postupem času ale získala herní převahu Losiná, která si začala vytvářet nebezpečné příležitosti. V 10. minutě jeden z domácích hráčů spálil velkou tutovku, když v ideální pozici mířil vedle. Následně se několikrát vyznamenal hostující brankář Opl, jenž jistými zákroky podržel Mochtín. Ve 34. minutě už domácí slavili. Po rohovém kopu se na úrovni penalty objevil zcela volný M. Šindelář a umístěnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Ve 44. minutě nešťastně tečoval rukou balón hostující Gajdušek a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. Toho se ujal Hrach a bez problému ho proměnil. Mochtín se po celý první poločas trápil, nepřesně kombinoval a v ofenzivě byl bezzubý. Jedinou střelu vyslal na domácí branku Pretzelmayer.

Hrach korunoval výborný výkon druhou brankou, R. Smolík pouze snížil

Druhý poločas začal, tam kde ten první skončil - tedy převahou domácího týmu. Losiná si byla dobře vědoma dvoubrankového náskoku a nikam nespěchala. Naopak Mochtínu nadále nefungovala kombinace a spoustu balónů ztrácel. V dalších minutách ale svůj výkon přece jenom zlepšil. Větší vzrušení přinesla až 75. minuta. Do balónu se cca z 25 metrů opřel hostující Kutka, jeho střela však ke smůle Mochtína skončila jenom na horní tyči. Domácí zareagovali na šanci soupeře nejlépe, jak mohli. V 82. minutě Losiná sehrála bleskurychlý protiútok, na jehož konci zvýšil Hrach na 3:0, čímž konrunoval výborný individuální výkon. O čisté konto se v úplném závěru utkání připravil domácí brankář Albl nešťastně sám. Prudký centr hostující R. Smolíka mu totiž vyklouzl z rukavic a hosté se alespoň dočkali snižující branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Začátek první půle byl poměrně opatrný bez nějakých výraznějších šancí. Po půlhodině hry jsme otevřeli skóre po dobře rozehraném rohovém kopu. Následně zahrál rukou v pokutovém území jeden z hráčů soupeře a my jsme dostali výhodu pokutového kopu, jenž jsme následně proměnili. Mochtín měl v prvním poločase víceméně jen jednu větší příležitost, kterou ale naštěstí v gól nepřetavil. Po přestávce jsme si hlídali dvougólový náskok. Soupeř zahrozil z několika standardek, nicméně my jsme mu toho moc nedovolili. V 82. minutě jsme sehráli rychlý brejk, na jehož konci přesně zakončil Tomáš Hrach, a bylo to už 3:0. V úplném závěru se náš brankář trochu nešťastně připravil o čisté konto, když si srazil balón do branky, na konečné výhře to ovšem nic neměnilo.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: Musím uznat, že po většinu zápasu byl soupeř jasně lepším týmem. Nám rovněž nevyhovovalo užší hřiště s nerovným terénem. Na to se ale samozřejmě nemůžeme nijak vymlouvat, protože Losiná dnes byla kvalitnější a vytvořila si daleko více příležitosti než my. V prvním poločase jsme kromě jedné střely nepředvedli téměř nic. Po přestávce jsme se o trochu zlepšili, ale soupeř si zkušeně hlídal náskok a zejména útočník Tomáš Hrach nám neustále zatápěl. Nakonec jsme se prosadili až v úplném závěru duelu, k tomu ovšem výrazně pomohl domácí brankář, který si střelu srazil do branky sám. Pokud bych to shrnul, tak nám dnes chyběl důraz, přesnost a větší aktivita směrem dopředu. Soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (67. P. Tančouz [-] ) , R. Spörl [-] (67. R. Kozák [-] ) , V. Tobrman [-] , T. Hrach [-] (90. T. Pech [-] ) , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (46. M. Bodanský [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Sokol Mochtín
V. Opl [-] - Z. Smolík [-] (78. P. Kovařík [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , O. Sedláček [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] (69. M. Kapusta [-] ) , D. Höfler [-] (46. R. Smolík [-] ) , M. Kutka [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 53. T. Hrach , 88. M. Bajer - 63. D. Gajdušek .
Hráči zápasu: T. Hrach .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Orlík Vladimír - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: výhra hostů

Losiná umí na domácím hřišti potrápit, avšak věřím v kvalitu Mochtína.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů