4:1
(3:1)
32. J. Pytel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 12:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec odčinil porážku z minulého kola a doma přehrál Klatovy


Branky


9. J. Vlček , 22. V. Seman , 38. P. Brejcha (p.) , 46. J. Vlček - 32. J. Pytel
17

Starý Plzenec vyhrál v 18. kole nad Klatovy 4:1. Domácí rozhodli utkání prakticky už v prvním poločase, kdy soupeři nasázeli tři branky. Po přestávce ještě přidal čtvrtý gól Vlček, a domácí tým si tak v poklidu došel pro premiérové jarní vítězství. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Utkání ovlivnila skutečnost, že hostující tým přijel v jedenácti hráčích. Domácí se tak od prvních minut ujali iniciativy a soupeř spíše vyčkával. Defenzivní plán Klatov však dostal trhlinu už v 9. minutě, kdy špatné rozehrávky využil domácí Vlček, který následně přesnou střelou otevřel skóre zápasu. V dalších minutách to byli znovu domácí, kdo byl nebezpečnější. Jejich ofenzivní snaha se vyplatila ve 22. minutě. Jeden z hostujících hráčů se snažil odvrátit centr soupere, to se mu ovšem nepovedlo dle představ. Zaváhání tentokrát potrestal Seman, jenž přesným zakončením zvýšil na 2:0. Ve 32. minutě se dočkaly i Klatovy. Hostující Jakub Pitel se chytře zbavil protihráčů a poté razantní střelou na vzdálenější tyč snížil na 2:1. O šest minut později to však bylo opět o dva góly. Jeden z domácích fotbalistů se dostal v pokutovém území do souboje s gólmanem a rozhodčí situaci vyhodnotil jako penaltový zákrok. Toho se následně ujal P. Brejcha a bezpečně ho proměnil, 3:1. 

Rychlý gól Plzence

Druhý poločas odstartoval rychlý gól domácího týmu. Vlček potvrdil výborný individuální výkon a druhou brankou v zápase upravil skóre na 4:1. V 58. minutě fauloval protihráče hostující Kotáb a rozhodčí ihned tasil žlutou kartu. Plzenec si ve zbytku utkání v klidu hlídal třígólový náskok a profesorsky zápas dohrával. Klatovy bohužel neměly žádné hráče na střídání, a tak na zdramatizování duelu chyběly potřebné síly. Starý Plzenec zvítězil v 18. kole nad Klatovy jednoznačně 4:1. Domácí se díky výhře posunuli na průběžné jedenácté místo, naopak Klatovy klesly na dvanáctou příčku. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Na zápas jsme přijeli v 11 hráčích, což samo o sobě něco vypovídá. Od začátku bylo jasné, že se nikam nepoženeme a uvidíme, s čím přijde soupeř. Po 10 minutách jsme špatnou rozehrávkou nahráli soupeři do brejku, který svou šanci proměnil. Další gól vstřelil soupeř po centru do našeho vápna, kdy jsme špatným odkopem darovali soupeři gól na 2:0. Po půl hodině hry se hezky uvolnil Jakub Pitel a střelou ze strany zavěsil na zadní tyč. Radost trvala jen krátce, jelikož domácí hráč běžel na našeho brankáře, vystřelil a poté přepadl, nicméně rozhodčí po velkém dožadování domácích odpískal penaltu (občas si říkám, k čemu jsou na zápase tři rozhodčí). Po změně stran jsme obdrželi rychlý gól na 4:1 a poté si soupeř hru pohlídal. Zápas se nám nevydařil, udělali jsme mnoho chyb a nezbývá nám, než za týden uspět doma.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Seman [-] , J. Švéda [-] (78. J. Cvach [-] ) , J. Eliáš [-] (83. J. Menčík [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Pokorný [-] , T. Brejcha [-] (63. P. Menšík [-] ) , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , P. Brejcha [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Korpa [-] , M. Bluďovský [-] , O. Mareš [-] , J. Pretzelmayer [-] , L. Urs [-] , J. Pytel [-] , Z. Cibulka [-] , J. Kolerus [-] , Z. Kotáb [-] , J. Šťastný [-]

ŽK: 43. V. Brejcha - 58. Z. Kotáb .
Hráči zápasu: V. Seman , J. Vlček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ORLÍK Vladimír, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: výhra hostů

Tip vychází z výsledků minulého kola a celkového postavení obou mužstev.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů