I. Varga 22. (p.)
I. Varga 37.
R. Dvořák 38.
3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto po pěti zápasech bez prohry narazilo. V Nýrsku zaspalo úvod zápasu


Branky


22. I. Varga (p.) , 37. I. Varga , 38. R. Dvořák - 58. S. Mackovič
24

Jak je důležité být od prvních minut v pozoru, na špičkách a reagovat na jakýkoliv odražený míč, ukázali domácí fotbalisté, kteří na svém plácku přehráli hosty z Mýta. Těm nasázeli v prvním dějství tři branky, které už nedokázali svěřenci trenéra Nyklese dohnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se odehrával dlouho mezi šestnáctkami, bez větších šancí na obou stranách. Ale postupně se do nich více a více dostávali domácí, kteří využívali zejména rychlých akcí za obranu soupeře. Do dvacáté minuty všechny akce brankář Vild s obranou ustáli, než přišli o jednu z opor na středu hřiště. Kvůli zranění musel odstoupit šikovný Jaroslav Slavík a o chvilku později Nýrsko udeřilo. Do rychlé akce za obranu vyslal Pavlík Trumpeše, před kterým ještě včas zaskluzoval Mařík, ale zbytečně poté zvedl nohu a poslal soupeře k zemi. Sudí Kripner měl jasno - penalta. K té se postavil Imrich Varga, kterého ale napoprvé Vild vychytal, jenže u dorážky byl brankář Mýta už pozdě.

 

O patnáct minut později vytáhl kapitán Mýta další parádní zákrok proti Vargovi, který ho zblízka neprostřelil. Jenže o dvě minuty později proti stejnému střelci znovu kapituloval, když se nýrský útočník prosadil střelou o tyč. Rozhozená obrana Mýta o minutu později inkasovala potřetí, když po dalším nákopu za obranu střílel nejdříve Vágner, který narazil na gólmana, ale z dorážky se prosadil Robin Dvořák. Vytočený kapitán Mýta už pořádně od plic seřval svůj tým a zdálo se, že už by se mohlo probrat. Jenže k tomu došlo až po výměně stran.

 

Nýrsko přečkalo úvodní akce hostů a v 55. minutě mohl Varga slavit hattrick a rozhodnout najisto zápas. Jenže poté, co si 20 metrů před bránou obhodil Vilda, následně v souboji s obráncem nedokázal poslat přesně míč do prázdné brány a ještě dal hostům naději. Tu o pár chvil později využil střelou na zadní tyč Simon Mackovič, který snížil na 3:1. Domácí mohli o minutu později z rohu odpovědět, ale hlavička Pavlíka skončila na tyčce a další dorážka Tauška na břevně. Mýto opět tedy přečkalo 1000% tutovku a mohlo se snažit o další snížení.

 

O to se mohl z přímáku postarat Štych, ale těsně minul roh brány. Na druhé straně zachraňoval další situaci Vild a o pár sekund později Dvořák orazítkoval břevno, které si Vild kontroloval. Poté opět vychytal v tutovce Vargu, který mohl buď slavit hattrick, nebo přihrávat do odkryté spoluhráčům. Zvolil tu nejhorší variantu. Později lapil nájezd Vávry. V závěru se na druhé straně ve velmi zajímavé šanci objevil Jan Melka, ale v klíčovém okamžiku prováhal střelu a následný souboj s obráncem neustál. Tímto naděje Mýta, které se stále snažil velmi dobrým výkonem držet jejich brankář, definitivně zhasly.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Povedl se nám vstup do utkání, byli jsme aktivnější, vytvářeli jsme si šance, které jsme zprvu zahazovali nebo chyběla kvalitnější finální přihrávka. Nakonec nám pomohla dorážka po neproměněné penaltě a do přestávky se nám podařilo vstřelit další 2 branky. Druhý poločas byli hosté, kteří zápas nezabalili, aktivnější, k čemuž jim pomohla i vstřelená branka. Nám se nedařilo držet míč na soupeřově polovině, přesto jsme to byli my, kdo měl 4 vyložené šance, které měly skončit gólem, abychom měli klidnější závěr. V naší situaci jsou to pro nás velice důležité 3 body.

TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Došlo na nás. Nedělal bych z toho tragédii, ale nebylo to dobrý. Je to jenom sport, prohrát můžeme, ale je smutné, že jsme tam přijeli jak na výlet a než jsme se vzpamatovali, tak jsme dostali tři. Druhá půle už od nás byla lepší a myslím si, že domácí po zhruba té hodině hry možná odešli i fyzicky. To se nám více dařilo vytvářet další šance, nastřelili jsme tyčku, nedali tutovku... Mohlo to být trochu zajímavější, ale jinak zaslouženě musím uznat, že Nýrsko vyhrálo právem. Za těch úvodních 30 minut jsme si nezasloužili bodovat. Ve hře nás držel Gambi, který chytal v reprezentační formě. Chytil několik šancí soupeře, včetně penalty, kterou škoda že následně nestihl doběhnout dříve než soupeř. Škoda, že dostal všechny góly z první nebo až druhé dorážky, že mu hráči před ním nepomohli. Někdo nám sice v Nýrsku scházel, ale na to to svádět nechci, kluci začátek prospali.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - J. Pavlík [-] , M. Trumpeš [-] (78. Š. Švec [-] ) , M. Bastl [-] , J. Taušek [-] (78. P. Janovský [-] ) , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] (86. M. Bastl [-] ) , T. Vágner [-] (46. I. György [-] ) , R. Dvořák [-] (72. Z. Mašek [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Prach [-] (69. M. Kellner [-] ) , P. Štych [-] , K. Komenda [-] , J. Slavík [-] (20. J. Šmíd [-] ) , M. Brož [-] , S. Mackovič [-] , M. Mařík [-] (51. M. Fair [-] ) , J. Melka [-] , M. Melka [-] , M. Lenk [-]

ŽK: 43. R. Dvořák - 30. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Trumpeš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KRIPNER Karel - MIFKOVÁ Hedvika, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích