4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Koranda zase řádil a dotáhl se na čelo tabulky střelců


Branky


5. J. Ledvina , 21. D. Koranda , 29. D. Koranda (p.) , 70. D. Koranda - 59. M. Trojanec
23

Nevyrovnané výkony Rapidu jsou pryč a ke konci tohoto ročníku se plzeňský celek zase gólově rozjel a táhne ho už jednadvacetigólový Daniel Koranda. Ten zvolil pro oslavu gólů i celkem speciální oslavu - už se jistě těší na novou roli v rodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci měl ve 5. minutě Ledvina, který byl přes levou stranu vyslán Korandou a svůj pokus nakonec skrze Schimmera procedil. O pět minut později měl svou první velkou Koranda, kterého po vystihnutí přihrávky na středu hřiště vyslal do akce Ježek, jenže v tuto chvíli byl Schimmer ještě úspěšný. Rapid dále do svého soupeře dupal a nenechával mu moc prostoru pro hru.

 

Tlak vyústil v jednadvacáté minutě ve vystihnutí další přihrávky středem hřiště Řezníčkem, od něj šel míč přes Ježka ke Kleknerovi, který za obranou našel Korandu a ten efektivním lobem navýšil na 2:0. A když se z volného přímého kopu o chvíli později neprosadili hosté, opět se děly zajímavosti na straně druhé. Po další rychlé akci byl na pravé straně šestnáctky poslán k zemi Kadlec a rozhodčí usoudil, že se jedná o penaltový zákrok. K rozehrávce se postavil nejlepší střelec domácího celku a svůj pokus poslal pod břevno - 3:0. Ve zbytku poločasu už se hosté dalším šancím ubránili a tak se šlo do kabin za tříbrankového vedení Rapidu.

 

Ve druhém dějství se hra Horní Břízy zlepšila a dokázala se dostávat více do vápna a zajímavým zakončením. Jenže vzadu měli hosté díry, které v přečíslení 3 na 1 mohli využít domácí, ale Ježek se unáhlil a chtěl namísto kombinace do prázdné brány zkusit štěstí z půlky hřiště - nepřesně. Takže místo doražení soupeře se hosté dostali po několika centrech do prudkého zakončení Trojancem, který střelou pod víko snížil.

 

Potvrzení výhry tak přišlo až v 70. minutě, když dlouhý odkop od branky prodloužil na Fleissiga Koranda, od zimní posily ze Senca se míč před penaltou dostal zpět ke domácímu snajperovi a ten se potřetí v zápase nemýlil. Následná gólová oslava předpovídá příjemnou událost v rodině, která může brzy nastat. Podívejte se do galerie sami. Mezi další střelce se mohl zapsat později i Fleissig, ale mířil těsně vedle. Na druhé straně měl plné ruce práce Liška s množstvím centrů, které směřovaly do jeho území a v posledních minutách mohl Koranda přidat ještě jeden gól. Ale jeho klasický lob tentokrát skončil na břevně.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Zápas se rozhodl již v 1. poločase, který jsme odehráli podle našich not. Byli jsme nebezpeční, soupeře napadali a nenechali kombinovat. V druhém poločase soupeř brzy snížil, ale kluky to nerozhodilo a brzy jsme Korandou opět zvýšili skóre. Byl to jeden z našich nejlepších výkonů za poslední kola. Mužem zápasu byl třígólový Koranda.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Úvodem chci pogratulovat soupeři k naprosto zasloužené výhře. Poprvé v sezóně jsem totiž byl z výkonu a především z přístupu kluků k samotnému utkání hodně zklamaný. Neexistuje žádná omluva na to, že jsme se především v prvním poločase, kdy by všichni hráči měli mít ještě dostatek sil, prezentovali naprosto odevzdaným výkonem bez jakékoliv bojovnosti. Můžeme být rádi, že jsme neodcházeli do šaten po první půlce s tzv. bůrem. O přestávce jsem musel v šatně hodně zvýšit hlas a myslím si, že ve druhém poločase se výkon lehce zvednul. Avšak proti velice dobře hrajícímu Rapidu, který měl v zádech slušný polštář 3:0 z první půle, to bylo stále hodně málo. Takže si toho v následujícím týdnu máme určitě hodně co říct, protože kdybychom se takovým výkonem a přístupem prezentovali i ve zbývajících utkáních, tak nejspíš nemůžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Kadlec [-] (70. M. Kořenek [-] ) , M. Bezukh [-] , D. Koranda [-] , J. Ledvina [-] (38. V. Fleissig [-] ) , M. Jandík [-] (55. P. Jílek [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] (55. T. Křen [-] ) , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] (55. T. Řehoř [-] ) , P. Řezníček [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , A. Lavička [-] , V. Šimice [-] - J. Kraček [-] - M. Trojanec [-] - O. Calta [-] , A. Daníček [-] , V. Kocourek [-] , D. Šebek [-] (41. M. Tvrdík [-] ) , L. Kříž [-]

ŽK: 49. V. Fleissig , 75. M. Fikrle - 32. M. Trojanec .
Hráči zápasu: D. Koranda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - LAPÁK Zdeněk, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích