4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stříbro přijelo na výlet a my podali slabý výkon, hodnotil po výhře trenér Černic


Branky


13. J. Pipaš , 61. M. Müller , 87. D. Oncea , 91. O. Ukhal - 45. D. Donate
24

Černice ještě na dálku bojují s Kaznějovem a Zručí o vyhnutí se minimálně třetí pozici od spodku, která pravděpodobně bude znamenat padáka do nižší soutěže, jak to tak vypadá aktuálně v divizi A. Na podmáčeném terénu tak chtěly se Stříbrem naplno bodovat, a povedlo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první větší šanci se po Klokanově přihrávce dostal k zakončení Müller, ale jeho pokus na zadní tyč dokázal Pejřimovský nohou reflexivně vytěsnit. Změna skóre tak nastala "až" ve 13. minutě. Po rohovém kopu se míč v malém vápně tak dlouho odrážel, až jej dotlačil za brankovou čáru domácí Pipaš. Jenže Černice od té doby polevily. O chvíly později hosté snížili, ale po evidentním ofsajdu.

 

Toto varování domácím nestačilo a v dalších šancích držel Černice nad vodou Strejc, kterého prověřoval zejména Donate. Domácí mohli z jednoho ojedinělého vyvedeného protiútoku vedení navýšit, ale střelec vysoko přestřelil. A tak si Donate po ťukesu s Křivancem připsal vyrovnávací branku. Za stavu 1:1 se následně odcházelo do šaten.

 

Černice na začátku druhé půle opět zabraly lépe, jenže dobrou čtvrthodinu nedokázaly kloudně zakončit směrem na bránu. Až krátce po hodině hry vyslal Linhart dlouhý křižný míč do šestnáctky, kam nabíhal Müller, který se odhodlal ke střele z první a ta nakonec namířila k pravé tyči - 2:1. Dlouho se pak hrálo na obě strany nebezpečně, ale zajímavější šance si tvořili hosté. V mnoha případech zasahoval domácí brankáž, nebo mu pomohla tyč, či rychle za něj se vracející obránci.

 

Snažení hostů mohlo vyústit v 85. minutě, když byl v domácím vápně brankářem k zemi poslán Donate, ale navzdory rozlíceným hostům viděl sudí dotyk míče gólmanem a tak rozhodl o zahrávání rohového kopu. A o chvíli později se po rychlém sprintu za obranu prosadil Oncea a bylo rozhodnuto. Vedení v poslední minutě zápasu navýšil po dalším z protiútoků Uchal a do kabin i přes rozpačitý výkon šli velmi šťastní hráči Černic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Výsledek je jedno z hodně mála pozitiv na tom zápase. Paradoxně jde o náš nejlepší výsledek v sezóně, který ale přišel po velmi slabém výkonu. Hra byla pomalá a nekvalitní, chybělo nám nasazení a pohyb. I když jsme se dostali celkem rychle do vedení po standardce, jako by nám nervozita svazovala nohy. Stříbro k nám přijelo prakticky na výlet v 11 lidech a my jsme je nedokázali přehrávat. Takže se Donate v klidu usmyslel, že si výlet trochu zpříjemní a začal nám zatápět, což vyvrcholilo vyrovnávacím gólem těsně před poločasem. Možná nakonec dobře, že ta facka před přestávkou přišla, protože jsme si alespoň v začátku druhé půle vytvořili několik gólových momentů, ale ujalo se až zakončení Máry Müllera z první. Poté jsme však opět v jakés takés aktivitě ustali a začali počítat šance Stříbra na srovnání, kdy nás opět zachraňoval David Strejc nebo branková konstrukce. Koledovali jsme si hodně, ale naštěstí na vyrovnání nedošlo a my nakonec po brejcích do otevřené obrany výhru zpečetili.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Včerejší zápas v Černicích se odehrál na podmáčeném hřišti. Zápas jsme začali dobře, i na těžkém terénu jsme předvedli dost hezkých akcích, ale bez proměnění. První gól padl zbytečně ze standardní situace, kde nebyl od nás důraz. V závěru poločasu bylo vyrovnáno po krásné kombinaci, kterou zakončil Donate. Ve druhém poločase jsme měli jít do vedení, ale když už byl překonán brankář Černic, pomohla mu tyč. Černice poté šly do vedení. Rozhodující moment zápasu přišel, když nám rozhodčí upřel podle mého jasnou penaltu na Dominika Donateho, kdy ho fauloval domácí brankář. Ke konci jsme hru otevřeli a Černice rozhodly zápas. Přijelo nás jen 11 a každý, kdo nastoupil, zaslouží pochvalu i přes porážku.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , V. Nosach [-] , M. Chvojka [-] - J. Linhart [-] (65. A. Ježek [-] ) , J. Pipaš [-] (65. D. Oncea [-] ) , K. Fürbacher [-] , O. Ukhal [-] - M. Müller [-] (88. V. Vránek [-] ) , V. Klokan [-] (81. S. Basha [-] ) , K. Zeliński [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - Š. Křivanec [-] , Š. Křivanec [-] , P. Kasl [-] , J. Vacín [-] , V. Světlík [-] , V. Novák [-] , M. Haas [-] , V. Gontkovič [-] , M. Hodek [-] , D. Donate [-]

ŽK: 60. V. Nosach , 80. O. Ukhal - 67. J. Vacín .
Hráči zápasu: M. Müller .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAISER Daniel - CUPL Patrik, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů