0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov hodil Vejprnicím rukavici. Na Petříně dokázal vyhrát a nabídnout výměnu na čele soutěže


Branky


20

Není tajemstvím, že trenéři Milan Dejmek a vejprničtí Lukáš Paul s Romanem Baxou jsou přátelé. A po možná díky pro mnohé nečekané výhře Holýšova na Petříně budou ještě většími, pokud nabídku posunout se na čelo tabulky Vejprnice v neděli v Radnicích přijmou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov načapal domácí fotbalisty už na začátku zápasu. Hned po prvním protiútoku se na levé straně uvolnil Kokoška, který využil zpomalení domácího Vovse a pláchl mu až k velkému vápnu domácích, odkud centroval nabíhajícímu Jirkovi Šmídovi, který z první poslal míč od břevna do sítě. Hosty tato branka poslala do výrazné výhody, zejména i proto, že v mnoha situacích nepustili petřínské k žádné velké šanci, a to i díky obětavosti při padání do střel.

 

Na druhé straně mohl navýšit vedení předchozí asistent u branky, ale sám před Petrem mířil v rychlosti těsně vedle. V další šanci hostujícího Krystla domácí gólman vychytal, stejně tak později znovu Kokošku. Před přestávkou ale přeci jen pustil druhý míč za svá záda, když jeho obrana ve čtyřech lidech vůbec neřešila nebezpečné postavení nejlepšího střelce krajského přeboru Šmída a ten po centru před malé vápno pohodlně do protipohybu brankáře hlavičkoval do sítě. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0:2.

 

S nadsázkou by se dalo říct, že kdyby hosté proměnili všechny své šance, druhý poločas by mohl být téměř v přátelském duchu. Jenže se tak nestalo a Petřín na svého soka vletěl, že jen těžko hosté hledali cesty ze své poloviny hřiště v první dvacetiminutovce druhého poločasu. V největší šanci se objevil Plecitý, ale ten svůj nájezd neproměnil. A tak se opět dopředu pomalu dostávali i hosté.

 

Ze standardky trefil tyčku Manowetz a o chvíli později provětral Petra ve vzduchu Krystl. Později mohl Šmíd slavit hattrick, ale brankář domácí brankář byl ve druhém dějství neprůstřelný, stejně jako jeho protějšek po celý zápas. A když se tedy skóre nezměnilo, skončilo utkání 0:2 pro hostující Holýšov.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Nadšení z toho nejsme, po zápase jsme byli zklamaní, ale musím uznat, že Holýšov vyhrál naprosto zaslouženě. Úplně jednoznačně. Nám se povedl akorát vstup do druhého poločasu, kdy jsme měli tlak, že jsme nepustili soupeře za půlku a možná kdybychom dali gól, tak bychom to třeba byli schopní otočit. Ale když sečtu vyložené šance, tak to bylo třeba 2:8 pro Holýšov. Nejsme kapela, tak snad si tu ztrátu vezmeme zpět později. Teď ale slavíme s Áčkem postup do 3. ligy.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Je to hozená rukavice pro kluky z Vejprnic a když jsem se bavil s Romanem Baxou, tak jsem mu hned říkal, že ho zkasíruju (směje se). Protože víc pro ně udělat nemůžeme a snad si to nepokazí v Radnicích, protože tam se může stát cokoliv. Jinak k zápasu... Petřín byl na míči lepší, držel více míč a vytvářel si na nás tlak. Jenže my jsme dokázali proměnit hned první protiútok, který je myslím na začátku hodně rozhodil a z těch chyb v obraně jsme následnými protiútoky často hrozili. Poločas byl ale jen 0:2. Ve druhé půli nás zamkli, nějakých 15 minut neuvěřitelný tlak, soupeř si vytvořil nějaké situace, ze kterých mohl dát gól, ale že by si vytvořil stoprocentní šanci, tak to bych snad ani neřekl. My jsme nadále chodili do protiútoků, ty už jsme ale nevyužili. Musím kluky pochválit směrem do defenzivy, přečkali jsme i ten tlak, Petřín byl lepší, byl více na balónu, ale na to se fotbal nehraje.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
O. Petr [-] - L. Maxa [-] , D. Vodrážka [-] (46. M. Brož [-] ) , M. Trojovský [-] , D. Heller [-] , D. Plecitý [-] , J. Tětek [-] , A. Rada [-] (31. J. Hájek [-] ) , J. Mareš [-] (46. J. Havelka [-] ) , D. Voves [-] (63. M. Jandoš [-] ) , L. Kotěšovec [-] (46. M. Vanc [-] )

FK Holýšov
M. Zach [-] - L. Hess [-] , R. Kokoška [-] (73. T. Syrovátka [-] ) , D. Zavadil [-] (93. M. Lukáš [-] ) , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , P. Majlát [-] , R. Kraus [-] , J. Šmíd [-] (90. R. Haidlmayer [-] ) , J. Krystl [-] , M. Manowetz [-]

ŽK: 29. L. Maxa , 47. J. Tětek , 58. M. Trojovský .
Hráči zápasu: J. Šmíd , M. Zach , P. Majlát .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: CUPL Patrik - KAISER Daniel, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích