1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si ve Stříbře zastřílel. Ale mohlo to skončit i jinak!?


Branky


59. V. Gontkovič - 45. M. Prais , 58. D. Míka , 64. D. Míka , 66. M. Lopata , 91. J. Vlk
24

Domácí Baník vytáhl svého soka na umělý povrch, ale tentokrát se neopakovala situace z minulé sezóny, v podstatě ze stejného hracího termínu - atestace hřiště je v pořádku. Při krásném jarním počasí ale mnoho fotbalových příznivců muselo zaplakat, že se nevyužije velké stříbrské hlavní hřiště a jde se hrát na umělku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na té, kromě úvodní šance Chotíkova, se více dařilo domácím, kteří jsou na ní jistě zvyklejší. Jestli jim ale tento povrch vyhovuje do koncovky, se moc nepotvrdilo. Mladíci z Baníku totiž své zajímavé gólovky v první půli zahazovali, jako když se v pekárně dělají housky... Takže namísto možného vedení dostali na konci poločasu lekci ze zkušenosti. To se brankou do šatny prosadil Prais.

 

Po změně stran hostům pomohlo střídání a po dalších neúspěšných pokusech domácího celku své vedení navýšil Chotíkov. Prosadil se kapitán David Míka, a to rovnou dvakrát. Mezi jeho góly se sice vměstnal koncovkou domácí Gontkovič, nicméně na překonání vedení hostů to nestačilo, zejména když v 66. minutě odskočil na rozdíl tří branek Lopata a bylo v podstatě hotovo. V závěrečných minutách pečetil nechtěnného bůra ještě Vlk a Chotíkov tak mohl spokojeně odjet se třemi body a zároveň i díky remízám v ostatních zápasech 20. kola si upevnili čtvrtou příčku, minimálně do nedělní dohrávky na čtyřbodový rozdíl.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: První poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale co je to platné, když máte vést 3:0 a místo toho dostaneme ve 45. minutě gól po zbytečném faulu ze standardní situace. Druhý poločas byl už vyrovnanější, ale zase po několika neproměněných šancí šel soupeř do dvougólového vedení. Pak se nám konečně podařilo vstřelit branku, ale po hloupých chybách jsme dostali dva góly za 3 minuty a bylo rozhodnuto. Naše největší bolest každý zápas jsou neproměněné šance. Místo toho, abychom šli do vedení, tak hloupě inkasujeme a sebevědomí pak jde dolu. Nejhorší je, že jsme byli horší akorát s Rapidem, ale bodů 0. Snad se to zlomí, ale ostatní nám utíkají.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Měli jsme o motivaci navíc, protože nahlášení snad 10 let staré umělky při takřka letním počasí nás mírně řečeno rozesmutnilo. Absolutně nechápu důvod, když je vedle krásná přírodní tráva a proč je to každý rok stejná písnička. Do zápasu jsme dobře vstoupili, hned z kraje jsme měli loženku a byla tam jedna situace co volala po penaltě, ale jinak byl zbytek prvního poločasu z naší strany otřesný, nedokázali jsme delší čas kombinovat a míč pořád někde na to plácku lítal tam a zpět. Stříbro s námi hrálo víceméně vyrovnanou partii a dokázalo si dvě šance pak vytvořit taky. Nám pak pomohlo poločasové střídání, kombinačně jsme se zlepšili a výsledkem byly šance a zasloužené postupné navyšování skóre. V závěrečných patnácti minutách jsme zkušeně i výsledek hlídali a zahráli si pěkný kombinační fotbal. Sice nám teď budou bolet nohy až do čtvrtka, ale o to víc nám tahle venkovní výhra chutná.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - M. Vyšín [-] , V. Světlík [-] , D. Čížek [-] (57. D. Vykoupil [-] ) , D. Donate [-] (69. I. Stepanov [-] ) , K. Šaman [-] , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] , J. Vacín [-] (57. J. Pospíchal [-] ) , V. Gontkovič [-] , A. Ferdinandy [-] (65. D. Kasl [-] )

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Lopata [-] (75. O. Svoboda [-] ) , P. Kučera [-] , J. Huml [-] (69. A. Cirok [-] ) , D. Míka [-] , L. Kuhajda [-] , J. Benedikt [-] (46. J. Sluka [-] ) , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , P. Bořík [-] (46. K. Klepal [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 67. M. Lopata .
Hráči zápasu: K. Klepal , M. Prais .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů