K. Kalivoda ml. 83. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Nýrska nerozhodly stoprocentní šance ze hry, ale nakonec penalta


Branky


83. K. Kalivoda ml. (p.)
24

Nepomuk ve dvou předchozích zápasech exceloval, naopak Nýrsko se trápilo. Muselo už bodově zabrat, neboť se potápělo vyrovnaným horním středem tabulky a kdy jindy, než na domácí trávě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém si diváci moc nezajásali, přesto v závěru mohli být zejména ti domácí šťastnější. Nýrsko totiž zejména v prvním poločase nedokázalo své slibné šance proměnit a nabídlo tak Nepomuku do druhého poločasu otevřenou partii pro možný bodový zisk. Přesto ani hosté se svých šancí nezhostili správně a nakonec Nýrsko z jarního bodového prokletí vysvobodila až penalta v poslední destiminutovce. Tu proměnil bez problémů Kalivoda a o necelých deset minut později už mohli modrobílí slavit první jarní tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Po dvou výsledkových nezdarech jsme vnímali důležitost utkání, kdy nám i viditelně pomohl přechod z umělé na přírodní trávu a v úvodu utkání jsme byli pohyblivější, silnější v kombinaci. Bohužel jsme neproměnili 5 nebo 6 slibných až vyložených šancí, kterými jsme si mohli utkání ulehčit. Po změně stran ubylo fotbalové krásy na úkor bojovnosti a do nebezpečných situací se dostávali i hráči Nepomuka, přesto největší šance jsme měli my, kdy se nám dvakrát nepodařilo dostat míč do branky na malém vápně soupeře. Nakonec nás vysvobodila proměněná penalta po narážečce v rohu pokutového území. Pozitivem je zlepšený výkon a herní projev, primárně v prvním poločase, na kterém můžeme stavět a odpíchnout se do dalších utkání.




Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Trumpeš [-] (66. I. György [-] ) , J. Taušek [-] (89. T. Rubáš [-] ) , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] (66. R. Dvořák [-] ) , T. Vágner [-] (89. P. Janovský [-] ) , Z. Mašek [-] (77. Š. Švec [-] ) , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-]

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - L. Sládek [-] (74. D. Jára [-] ) , J. Nový [-] (46. J. Chalupný [-] ) , T. Voráček [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , A. Salabai [-] (74. D. Šmíd [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , M. Kašpar [-]

ŽK: 44. T. Vágner , 65. J. Pavlík , 76. K. Kalivoda ml. , 89. J. Čanecký - 40. M. Skala , 64. M. Kašpar , 75. J. Kalabza , 75. A. Viktora .
Hráči zápasu: J. Čanecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - MOLEK Eduard, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů