3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karetní představení zvládli lépe hráči Horní Břízy


Branky


24

Zruč zaznamenala v prvním jarním kole překvapivý skalp Rapidu, ale v dalším zápase už to žádná sláva nebyla. Naopak výkony Horní Břízy jdou nahoru a tak se dalo čekat, jak by mohl zápas dopadnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč se na půdě Horní Břízy brzy dostala zásluhou Boháče do vedení a své vedení i přes značný počet karetních trestů - dohromady pět žlutých karet pro obě strany - do poločasové přestávky dokázala udržet. Další své šance hosté neproměnily a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

 

Po výměně stran ale přišli domácí na plac s větším elánem a zkušeně si ukrajovali kousek po kousku prostoru svého hřiště, než se dočkali srovnávací branky. O tu se postaral po hodině hry Kříž. No a když si o pár minut později ve svém vápně pomohl nedovoleně brankáž Fořt, který za svůj přečin obdržel žlutou kartu, mohl z penalty otočit skóre Matěj Trojanec. To hosty zlomilo a netrvalo dlouho, aby Fořt lovil míč ze sítě potřetí, když se prosadil střídající Mornštajn. Závěr zápasu si pak už Bříza v severoplzeňském derby pohlídala a teď bude netrpělivě vyhlížet další derby s Kaznějovem.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Když pominu náš opět katastrofální vstup do utkání, tak celkově můžu být spokojený. Opět jsme ukázali jakou sílu náš tým má. Jediné, co mě hodně mrzí, je to, jakou hrou se tým Zruče prezentoval. Důrazný fotbal ano, sám mám takový styl hry rád, ale některé zákroky si vyžádaly nucené střídání a s počtem lidí, jaký momentálně máme, se budeme muset dát hodně rychle do kupy, abychom byli všichni do pátku fit. Teď už k samotnému zápasu. I přes nepříznivý výsledek prvního poločasu, kdy jsme soupeři svými taktickými chybami, jednoduchými ztrátami a takovou nějakou lehkomyslností, která do mistrovského utkání nepatří, darovali několik gólových příležitostí, načež z jedné nás hned v úvodu potrestal a zbylé bohudíky nevyužil, tak musím říct, že jsem po celých 90 minut věřil v to, že utkání zvládneme a vyhrajeme. Vím totiž, co v klukách je a to se ve druhé půlce naplno ukázalo. Kluci utkání otočili ve svůj prospěch a zcela zaslouženě si došli pro 3 body a důležitou výhru před velikonoční bitvou s Kaznějovem. Za přístup ve druhém poločase musím všechny kluky včetně náhradníků, co se dostali do hry v průběhu zápasu, pochválit, kdežto hodnocení za první půlku si někteří hráči za rámeček nedají.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Nejprve musíme pogratulovat Bříze k bodům. Náš výkon v první půlce byl slušný, ale ve druhé půlce nám to nešlo. Máme hodně mladý tým, prožíváme takovou přestavbu týmu a je na nás vidět nezkušenost v krajském přeboru. Nás přehrávají týmy díky svým zkušenostem. Ale co vím je to, že se budeme rvát o body v každém dalším utkání. Našemu týmu a každému z kluků pevně věřím.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Šimice [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] - M. Paukner [-] (84. A. Daníček [-] ) , D. Šebek [-] , J. Kraček [-] (84. V. Čechura [-] ) , M. Tvrdík [-] (67. M. Beránek [-] ) - M. Trojanec [-] , L. Kříž [-] (74. F. Mornštajn [-] ) , Z. Netáhlo [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Fryček [-] , A. Boháč [-] , D. Kuneš [-] , M. Pechman [-] (84. J. Štafl [-] ) , M. Mošna [-] (74. O. Kastelic [-] ) , J. Motyčák [-] (74. M. Klail [-] ) , A. Král [-] , M. Lang [-] , O. Mašek [-] (54. J. Pěč [-] ) , R. Kubeš [-] (84. M. Špicl [-] )

ŽK: 16. J. Kraček , 31. A. Lavička , 73. M. Beránek , 77. S. Rous - 5. R. Kubeš , 31. O. Mašek , 32. M. Lang , 56. M. Fryček , 69. J. Fořt , 79. D. Kuneš , 81. A. Král .
Hráči zápasu: M. Trojanec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - LAPÁK Zdeněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích