0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Zruč na minulý týden nenavázala, s Chotíkovem doma ztratila všechny body


Branky


24

Vítězství nad Rapidem se rozplynulo... Zruč doma úplně ztratila elán a jen díky brankáři neskončil zápas debaklem. Naopak Chotíkov využívá různá zaváhání svých soupeřů v horní polovině tabulky a pomalými krůčky se opět dostává na výsluní. Kde se cesta loňského vícemistra zastaví? Dokáže mančaft Petra Kučery dohnat první trojku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Hodnocení je tentokrát jednoduché. Za tu dobu, co jsem u týmu, tak to byl náš nejhorší zápas. Mohlo být hůř, nebejt našeho brankáře.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Na soupeře jsme byli velmi motivovaní, rozhodně jsme nechtěli zápas podcenit a jednoznačným cílem bylo naše vítězství za kterým jsme si šli. Od 1. do 90. minuty jsme byli lepším týmem, vydrželi jsme být hodně aktivní v poli a dost důrazní v defenzivě. Soupeřovi jsme nedovolili žádné vyložené ohrožení branky. Minimálně čtyři tutovky ještě chytil domácí brankář Fořt, takže pro domácí je prohra o dvě branky ještě lichotivá. Kluky jsem za nasazení a chuť do hry pochválil, předvedli jsme velmi slušný fotbal ve velkém tempu a tomu pomáhá i silná lavička, kterou aktuálně disponujeme. Pochvala i pro ně. Na soupeři se mi nelíbilo i to, že většina jejich hráčů, kterým není snad ani 20 let, nemají nic odehráno, neustále něco komentují, hádají se a blekotají nesmysly. Možná i to je důvod jejich špatného výkonu, protože se pak nesoustředí na fotbal jako takový.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - J. Štafl [-] , R. Kubeš [-] , J. Pěč [-] (17. A. Boháč [-] ) , D. Mošna [-] (57. D. Sperl [-] ) , J. Motyčák [-] (66. M. Klail [-] ) , A. Král [-] , M. Lang [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , O. Kastelic [-] (66. D. Kuneš [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - L. Kuhajda [-] (82. A. Cirok [-] ) , J. Benedikt [-] (62. Z. Pašek [-] ) , K. Rozboud [-] , V. Kolářík [-] (62. J. Huml [-] ) , P. Bořík [-] (53. J. Sluka [-] ) , M. Prais [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] (82. O. Svoboda [-] ) , D. Míka [-] , K. Klepal [-]

ŽK: 40. A. Král , 83. R. Kubeš - 40. D. Míka , 53. P. Kučera .
Hráči zápasu: K. Rozboud .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra hostů

Velice těžký zápas na tip, ale dám Chotíkov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů