V. Sulek 43.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 14:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejtěsnějším rozdílem skončil zápas mezi Lhotou a Nýrskem


Branky


43. V. Sulek
24

Lhota dala zapomenout na první jarní zápas, v němž nestačila na Nepomuk a v souboji dvou poražených týmů roku 2024 překonala hosty z Nýrska na přeštické umělce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jedinou branku zápasu se postaral před přestávkou Václav Sulek, který tak v atraktivním souboji nakonec mohl odcházet ze hřiště s nosem nahoru. Zejména pak úsměvy házel, spolu se svými spoluhráči na Marka Paula, který mohl v 70. minutě uklidnit Lhotu z penaltového puntíku, ale míč podle nás hledají na louce u Přeštic ještě dnes.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Zápas, ve kterém jsme chtěli bodovat naplno, což se nakonec povedlo. Celý první poločas jsme měli pod kontrolou a jen díky naší špatné finální fázi a koncovce, byl poločas jen 1:0. Druhý poločas byl v podobném duchu. V 70. minutě jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel nedali a od té doby jsme znervózněli a začali se trochu bát o výsledek. Mohli jsme přidat i druhý, uklidňující gól, ale nestalo se. Soupeř ke konci nakopávanými míči hrozil, ale vše jsme uskákali a odbojovali.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Chtěli jsme především podat zlepšený výkon oproti utkání s Černicemi, což se nám sice povedlo, bohužel to nestačilo ani na bod. Hráči Lhoty byli lepší v držení míče a mezihře, s čímž jsme počítali a chtěli jsme být nebezpeční po rychlých přechodech do útoku, v čemž jsme byli úspěšní v 1.poločase, bohužel ani jedna ze 3 velice nadějných šancí neskončila gólem a byli jsme potrestáni brankou před poločasem. Zlomovým momentem byla neproměněná penalta domácích, po které jsme se převzali iniciativu a snažili se o vyrovnání, leč s minimem zakončení a malým tlakem do pokutového území. Gratulace do Lhoty ke 3 bodům.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - J. Horník [-] (46. D. Křížek [-] ) , T. Marek [-] , J. Petr [-] , M. Paul [-] - V. Sulek [-] (80. M. Kotrch [-] ) , R. Dyk [-] (18. P. Suda [-] ) , P. Petrželka [-] - O. Kotrnoch [-] , J. Peterka [-] (66. J. Eliášek [-] ) , M. Švehla [-] (46. J. Jaroušek [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Trumpeš [-] (46. T. Vágner [-] ) , R. Dvořák [-] (54. J. Taušek [-] ) , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , V. Bořánek [-] (84. P. Výtisk [-] ) , Z. Mašek [-] (66. Š. Švec [-] ) , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-]

ŽK: 55. J. Peterka , 90. P. Petrželka - 57. M. Bastl .
Hráči zápasu: P. Petrželka .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - BOGDAN Gabriel, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra domácích

Dva silné týmy z krajského přeboru, kde to urvou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích