3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holýšov zvládl vstup do jara. Košutka pohořela na Zachovi


Branky


26

V prvním jarním kole za hezkého slunečného počasí přivítal čtvrtý Holýšov poslední Košutku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obraz hry hned od úvodu utkání vůbec nenaznačoval, že proti sobě stojí dva týmy z opačných konců tabulky. Hosté hráli s chutí a vedoucí branka na sebe nenechala dlouho čekat, když se do vápna jako štírek protáhl Skalský a podél Zacha poslal balon do sítě - 0:1. Zaskočený Holýšov se snažil zvýšit aktivitu, ale hře chyběla myšlenka a finální fáze. Největší šanci měl kanonýr Šmíd, který přesprintoval Hemzáčka, ale už si neporadil s době vyběhnuvším Frýdlem.

 

Košutka ve 20. minutě mohla přidat druhý gól, kdy po hezké kombinaci ze strany postupoval sám Kalina, ale Zach jeho střelu vyrazil na roh. Z rohu měl další dobrou příležitost Kučera, ale balon netrefil hlavou ideálně a z následné skrumáže míč do sítě neprotlačil Blažejovský. Posledně zmíněný útočník dopravil balon za brankovou čáru o pár minut později, ale radost modrobílým zhatil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Ve 35. minutě pak další hezkou ránu směřující pod břevno vyrazil dobře chytající Zach. Vše se schylovalo k poločasovému hvizdu, když se do balonu krásně opřel z 25 metrů Kraus a technickou střelou nedal Frýdlovi šanci.

 

Druhý poločas začal nákopem Tomáše Pekníka, který vyvolal zmatek v holýšovské obraně a trochu zmatkující Zach málem vybídl ke skórování Blažejovského, který by střílel do odkryté branky, ale chyběl mu jeden nebo dva kroky. Od této situace převzali dirigentskou taktovku domácí a hned ve 47. minutě strhli vedení na svojí stranu, když po dlouhém balonu za obranu do křídelních prostor přišla neméně přesná zpětná přihrávka na Krystla, který už neměl ze zakončením problém - 2:1.

 

Stejná situace se opakovala v 55. minutě, balon z křídelního protoru tentokrát našel Šmída, kterého neuhlídal stoper Primas a zvýšil na 3:1.

 

Holýšov byl logicky na koni a kontroloval hru dlouhými pasážemi, kdy držel balon na svých kopačkách. Domácí měli další příležitosti, kdy mohli definitivně rozhodnout, ale modrobílé akcie na trhu udržel golman Frýdl. Hru hostů oživil až střídající Macht, který se ihned po svém příchodu na hřiště dostal do dvou dobrých šancí, ale ani jednou nevyřešil ideálně a Zach střely zlikvidoval. Zápas tak skončil vítězstvím domácího Holýšova.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Prvních 40 minut byl výkon z naší strany katastrofální. V kabině tedy byl značný hukot a mělo to svůj účel. Druhá půle se o hodně zlepšila, dali jsme i rychlé góly. Jenže ke konci zápasu jsme se opět nějak ukolíbali, takže soupeř hrozil. Byl to první zápas jara, který takový bývá... Po umělkách hned na trávu a všichni mají ještě plno elánu, sil, entuziasmu, takže Košutku musím pochválit, hrála sympaticky, ale my jsme jí přetlačili.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Na začátek jarní soutěže jsem se opravdu těšil a chtěl jsem se připravit jak po fyzické, tak i po estetické stránce, takže jsem si zašel ke kadeřnici. Lidi si mě totiž na fotkách začali plést s mladším bráchou Waldemara Matušky. Koupil jsem si i nové kopačky za tři tisíce korun, což se zpětně může jevit jako chybná investice vzhledem k tomu, že v lepším případě míč kopnu do autu a v tom horším ho netrefím vůbec. V koupelně jsem ukradnul z poličky i nějakou pikslu s krémem a kopačky pořádnou vrstvou natřel, až po přečtení etikety jsem zjistil, že je to hydratační krém vhodný pro suchou pokožku zmírňující příznaky akné. Co se týče zápasu, tak nás musím pochválit za první poločas, kdy jsme byli nebezpečnější. Bohužel nějaký bodový zisk nás stál patnácti minutový výpadek na rozmezí obou poločasů. Přirovnal bych to k výpadku elektřiny v paneláku. Všechno běží a šlape a zničehonic vypadnou pojistky a nefunguje nic a zavládne chaos. Nám bohužel pojistky vypadnou na určitou dobu v každém zápase a proto jsme v tabulce tam kde jsme. Nicméně bojovný duch zůstává a těším se na zápas s Nepomukem. Holýšovu gratuluji k vítězství a přeju hodně štěstí do zbytku sezóny.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - D. Vojta [-] (71. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] (79. O. Salák [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , J. Šmíd [-] (83. R. Haidlmayer [-] ) , J. Bešta [-] (71. D. Hájek [-] ) , J. Krystl [-] , L. Hess [-] , D. Zavadil [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Fikar [-] , D. Kalina [-] (46. O. Lemon [-] ) , V. Skalský [-] , M. Primas [-] , J. Blažejovský [-] (59. D. Triner [-] ) , D. Král [-] (59. D. Adam [-] ) , V. Kučera [-] , T. Pekník [-] (74. P. Macht [-] ) , J. Hemzáček [-] , T. Pečenka [-]

ŽK: 50. V. Křeš , 85. M. Manowetz .
Hráči zápasu: M. Zach .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRIPNER Karel - SLADKÝ Stanislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra domácích

Myslím si a možná špatně, že 3 body udělá Holýšov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích