0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč si vyšlápla na soupeře z Rapidu. Ten po výborné přípravě ani neskóroval


Branky


25

Hráči Rapidu Plzeň zažili ze všech týmů v krajském přeboru nejdelší zimní přípravu, ve které odehráli dvojnásobně více přátelských zápasů, než většina ostatních celků. Jenže jak se říká, méně je někdy více... Že by se už tak brzy dostavila únava a Zruč, která toho právě nemá nahráno tolik, toho parádně využila?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo na umělce Senca Dobravky, kam si našla cestu stovka diváků. A ti, co přišli podpořit hosty ze Zruče, se museli náramně bavit. Celek bojující o udržení v krajském přeboru, se totiž jako první ujal vedení ve 22. minutě, když se prosadil Motyčák. Rapid se do šancí dostával, ale nepřesnou koncovkou, nebo finální nahrávkou, svého soupeře do poločasu ušetřil od inkasování branky.

 

Jenže tento stav pokračoval i po výměně stran a Rapid ne a ne najít recept na precizní defenzivu Zruče. Ta navíc byla v 69. minutě odměněna brankou střídajícího Boháče a když nevyšel ani závěrečný tlak, museli se hráči Rapidu poklonit svým přemožitelům. Zruč si tak díky ztrátě Mýta vylepšila tabulkové postavení a potvrdila i výkon z prvního zápasu podzimu, ve kterém nechybělo málo, aby si z Petřína odvezla tři body (nakonec 1:1).



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Zápas se nám nevydařil jak pohybově tak herně. Vyjma prvních deseti minut, kdy jsme měli 2 zakončení jsme branku nadšeně bojující Zruče neohrozili. Je potřeba se ve všech herních činnostech zlepšit, aby jsme se opět fotbalem bavili.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: V první řadě chci moc poděkovat klukům, že všichni do jednoho plnili to, co jsme si řekli před utkáním. Rapidu si dovolím se vší skromností říct, že jsme krom dvou závarů před naší brankou ze začátku utkání nic nedovolili. Naopak my jsme mohli přidat další branky, ale jsme naprosto spokojení s hrou, kterou jsme předvedli. Je ale teprve první jarní zápas a my se musíme soustředit a bojovat dál, sezóna je dlouhá.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Koranda [-] (57. T. Řehoř [-] ) , M. Fikrle [-] (78. J. Holík [-] ) , J. Ledvina [-] (57. T. Křen [-] ) , J. Harmady [-] (46. T. Drtil [-] ) , T. Ježek [-] (69. M. Votava [-] ) , R. Klekner [-] , M. Bezukh [-] , D. Kořenek [-] , P. Řezníček [-] , M. Brůček [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - O. Kastelic [-] (81. D. Sperl [-] ) , R. Kubeš [-] , V. Pavel [-] (85. M. Klail [-] ) , D. Mošna [-] , J. Motyčák [-] (92. D. Kuneš [-] ) , A. Král [-] , M. Lang [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] (81. J. Štafl [-] ) , J. Pěč [-] (46. A. Boháč [-] )

ŽK: 24. P. Řezníček , 86. D. Kořenek , 90. J. Liška , 92. T. Drtil - 63. O. Kastelic , 69. R. Kubeš , 74. O. Mašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - LAPÁK Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra hostů

Hned na úvod jara nás čeká velmi silný tým, ale kdybych nám nevěřil, tak na lavičce nemám co dělat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů