2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 13:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bříza byla na ručník, přesto svůj výkon zlepšila a nakonec se body dělily


Branky


25

Vejprnice parádním nástupem mohly i brzy rozhodnout o výsledku v zápasu, jenže dvougólový náskok se nepodařilo navýšit, ani udržet a první Petřín se tak vzdálil o čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky mohly vycházet z velmi povedené přípravy. Jenže jen jeden z nich se toho chopil lépe - Vejprnice. Hosté byli v první půli důraznější a i díky rychlosti a jednoduchosti se Kouřil ocitl po brejku sám před brankářem, kterého nakonec i překonal. Netrvalo dlouho a stejný hráč přidal druhou branku po rohovém kopu, kde vyhrála jeho výšková převaha. Dva zářezy na stopera hned po čtvrt hodině hry - celkem dobré, musela si říkat slávistická lavička. Pro ní jen škoda, že hráči svěřence Paula nepřidali další branku, aby soupeře dorazili, jelikož ten postupem času začal nabírat jistotu a dostávat se do parádních šancí. Jednu z nich ve 32. minutě vyřešil dobře Šebek a kdyby sudí o pár chvil později ponechal při protiútoku výhodu, stál před Kračkem už jen brankář Vavrík. 

 

Ve druhé půli se karty obrátily a byli to domácí, kteří diktovali tempo hry. Nakonec se jim i podařilo srovnat, když svou šanci využil Lavička. A nemuselo o vyrovnání zůstat. Domácí svěřenci trenéra Kubiceho totiž měli v závěru na kopačkách ještě dvě zajímavé šance, jen si jejich aktéři musí pro příště lépe utřídit myšlenky a s takovými příležitostmi naložit lépe. Body se tedy mezi oba útočně atraktivní celky dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Vzhledem k tomu, že jsem byl ve 20. minutě zralý na ručník, tak jsem za konečnou remízu a bod do tabulky vděčný. Každý zápas hráče upozorňuji, jak moc důležité je zachytit úvod utkání, hrát trpělivě a koncentrovaně po celých 90 minut. Opravdu už tyhle naše vstupy do zápasů nechápu. Po velice dobře odehraných přípravných utkáních si v šatně něco řekneme, připravíme si určitou taktiku na soupeře, všichni ví co, kde a jak plnit, ale záhy po úvodním hvizdu se nám vše rozpadne. Ne my, ale soupeř začal aktivně, nebojácně a hodně důrazně. Po jedné naší nepovedené finální přihrávce u soupeřovi šestnáctky se dostaly Vejprnice rychlým přechodem a jednoduchým zakončením na přední tyč do vedení. A když nás ani tohle nenakoplo, tak přišel druhý trest. Standartní situace, nedůrazné bránění, větší důraz na kopačkách soupeře a bylo to 0:2. Ani to však kluky nezlomilo. Zpět do hry jsme se dostali až někdy po půlhodině, ale to už jsme bohužel museli dotahovat dvougolové manko. Abych však nebyl jen kritický a negativní, tak i přes hodně nevydařený začátek musím všechny kluky pochválit za morální sílu, za to, jak se opět jako tým dokázali semknout, zamakat a zápas nakonec téměř otočit ve svůj prospěch. Kdyby totiž v první půlce zásadně nepochybil rozhodčí, kdy běžel Kraček sám na brankáře, ale rozhodčí zapískal faul namísto, aby ponechal výhodu, tak mohl mít poločasový výsledek jinou podobu. V samotném závěru zápasu pak svou příležitost mohl vyřešit Kocourek o trochu lépe a nebo kdyby Pauknerovi vyšla spolupráce s Trojancem, tak jsme nakonec mohli mít i body 3. Musíme se v týdnu s klukama k zápasu vrátit, pořešit nedostatky, kvalitně potrénovat a svědomitě se připravit na další utkání, které nás čeká příští týden.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Na začátek jara se neprohrálo, bod z venku se vždycky počítá, ale když vedeme v 15. minutě 0:2, tak je to prostě málo. Na začátku druhého poločasu jsme měli 2 brejky, kdy aspoň jeden měl skončit gólem, ale bohužel, a tak je z toho asi spravedlivá remíza, protože druhá půle od nás nebyla moc dobrá. Dnes jsme měli celkem 3 absence a bohužel se potvrdilo, že někteří hráči jsou pro naši hru naprosto zásadní. Ale jak říkám, na začátek bod dobrej. Bříza má zkušený tým, který ještě loni hrál divizi.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , V. Šimice [-] , S. Rous [-] - J. Kraček [-] (78. J. Sedlecký [-] ) , D. Šebek [-] , M. Paukner [-] - V. Kocourek [-] - M. Trojanec [-] , L. Kříž [-] (59. M. Tvrdík [-] ) , Z. Netáhlo [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , J. Kadar [-] , A. Heller [-] (59. R. Dvořák [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] , D. Křemenák [-] , D. Csambal [-] (80. R. Křen [-] ) , L. Rada [-] , D. Svoboda [-]

ŽK: 36. M. Paukner , 80. M. Trojanec , 84. S. Rous - 45. D. Křemenák , 62. D. Csambal .
Hráči zápasu: S. Rous - M. Kouřil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - BOGDAN Gabriel, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou favorit a asi vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích