Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí započali boj o záchranu prohrou s mužstvem Jarošova


Branky


6

Hostující tým si z posledního celku tabulky odvezl tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén fotbalové kráse nepřidal

První gól padl po centru ze strany kdy si na něj naběhl Jančík a nikým neatakovaný zavěsil míč do sítě. Vyrovnat se domácím podařilo po skrumáži v malém vápně, kdy skončíl míč nejdříve dvakrát na břevně a až na 3. pokus v síti ze strany Mimochodka. Do konce poločasu se však nic zajímavého neudálo.  Poločasový výsledek tak skončil 1:1. 

Hosté nakonec vítězství urvali na svoji stranu

Ve druhém poločase domácí na Jarošov vletěli a podařilo se jim opět skórovat po skrumáži ve vápně Motolou. Hosté poté hru vyrovnali a hrálo se převážně ve středu hřiště. V 63. minutě byl nařízený přímý kop z hranice šestnáctky a nadvakrát jej proměnil Laga. Vedoucí a rozhodující branku hostů vstřelil Stojaspal, který se po několika šťastných odrazech dostal k míči a sám před brankářem nezaváhal. Zápas tak skončil 2:3 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Jaro se pro nás ponese ve znamení souboje o záchranu. Proto jsme v zimní přestávce nezaháleli a přivedli několik posil včetně staronového trenéra Kaliny. Těsně před zápasem nám vydatně zapršelo, což znemožňovalo kombinační hru. Nevyhrál lepší, ale šťastnější tým. Za zápas jsme si vytvořili několik gólovek a několikrát nastřelili dobře chytajícího gólmana hostů. Musím podotknout, že zápas hrubě ovlivnil rozhodčí, který nesmyslně obracel situace. Celkově ale nemám z našeho výkonu špatný pocit a je na čem stavět. Pro nás se nic nemění . Vše máme ve svých rukou a z každého zápasu se musíme pokusit vybojovat maximum.




Sestavy


TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - D. Čaňo [-] , P. Habánik [-] , J. Trecha [-] , J. Mimochodek [-] - P. Čaňo [-] , D. Chovanec [-] , B. Bruštík [-] , J. Motola [-] - D. Pomajbík [-] , P. Trúnek [-] -

TJ Slavoj Jarošov
M. Zelenka [-] - M. Stojaspal [-] , J. Pavlas [-] , R. Kutovyi [-] , D. Talaš [-] , D. Škráček [-] , D. Svárovský [-] , M. Jančík [-] , M. Němec [-] , D. Laga [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 60. P. Čaňo , 71. P. Trúnek - 67. D. Talaš , 82. M. Stojaspal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Řihák Pavel - KUBÁŇ Tomáš, ZETÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Možná cítím remízu, ale budu věřit síle domácího prostředí.

Tip: výhra domácích