3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fotbalisté berou tři body


Branky


6

Zápas poznamenala rozmanitost počasí, když pri rozcvičce padal kroupy, které zkrátily rozcvičky, ale přes zápas se vyjasnilo a bylo horko

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počátek poločasu v režii hostů

V prvním poločase se hosté dostali několikrát do šance a kopali i velkou spoustu rohů. Časem se však domácí oklepali a začali hrozit více a více. Bohužel pro ně však žádný světlý moment ke gólu nevedl a poločas tak skončil 0:0.

Skóre otevřela posila z A týmu

Po autu ve druhém poločase dostal Jurčeka přihrávku od Gabriše na levé straně, proběhl mezeru mezi stopery a jeden na jednoho s brankářem se nemýlil. Druhý gól byla dorážka z pumelice od dorostence Žajgly ze 30 metrů, kterou dorážel Mikláš. Třetí a poslední branku zápasu přidal P. Fruhauf po přihrávce od Jurčeky, když si poradil s Bílovickým bekem na levé straně hřiště a přihrál osamocenému kapitánovi, který se nemýlil. Zápas tak skončil 3:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Fruhauf: Krom ospalého startu první půle jsme hráli důrazný a efektivní fotbal. Moc se mi nelíbilo, kolikrát jsme faulovali, ale naštěstí se to obešlo bez velkých komplikací. V zimě nám odešla spousta opor, jako třeba Motola, Mimochodek nebo Miklovič. Jejich odchod nás mrzí. Musíme to doplňovat dorostenci, kteří měli v nohách už zápas z předchozího dne. Jsem ale rád, jak jsme převzali v druhé půli kontrolu nad hrou a zaslouženě vyhráli. Šancí bylo hodně, ale zápas poznamenala i spousta nepřesností.

TJ Bílovice
Adam Žůrek: Zápas do 60 minuty celkem dobrý s šancemi na obou stranách. Kdybychom hned na začátku proměnili šance, mohlo to vypadat úplně jinak. Pak nastoupili za domácí kluci z áčka a bylo to.



Sestavy


FC Strání B
V. Želibabka [-] - J. Mikláš [-] , O. Benešík [-] , D. Frühauf [-] , J. Gabriš [-] , M. Zetka [-] , D. Mahdal [-] , O. Gabriš [-] , L. Pavluš [-] , P. Fruhauf [-] , R. Holuša [-]

TJ Bílovice
M. Valeš [-] - P. Hlaváček [-] , E. Gajdošík [-] , A. Žůrek [-] , Z. Zlámal [-] , E. Lukašík [-] , L. Kamočai [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , D. Martynovskyi [-] , J. Janota [-]

ŽK: 65. J. Gabriš , 82. T. Jurčeka - 16. A. Žůrek , 81. P. Hlaváček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - POPELKA Bohumil (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíšou první jarní tři body.

Tip: výhra domácích