0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenice doma ztratila po brance Ostrýže s Věchnovem


Branky


13

Losenice nenapravila zápas s Ujčovem a na domácí půdě proti Věchnovu znovu ztrácí všechny body. Je ale na čem stavět, přečtěte si průběh těsného zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neomylný Ostrýž

K zápasu se za letního počasí a před slušnou diváckou kulisou sešly týmy Velké Losenice a Věchnova. Favoritem zápasu byl díky lepšímu postavení v tabulce hostující tým, na hřišti se ale hrál vyrovnaný fotbal, kdy se náznaky šancí střídaly na obou stranách. V 16. minutě padla jediná branka zápasu, když se za obranou zapomněl hostující Ostrýž a k údivu všech mu domácí obránce adresoval přesnou přihrávku. Hostující kanonýr nikým neatakován nedal brankáři žádnou šanci a poslal hosty do vedení. Domácí se snažili o odpověď, srážely je však nepřesnosti a vynucená střídání. Hra tak byla rozházená a ani hosté se podruhé neprosadili, do šaten se tedy šlo za stavu 0:1.

Tlak Losenice

V druhém poločase začali domácí aktivně, dokázali Věchnov dostat pod tlak a přicházely šance, se kterými však domácí hráči nakládali bídně. Hosté se do protiútoku dostávali jen sporadicky a domácí nadále nechávali vyniknout výborně chytajícího Starého, kterému dvakrát pomohla i branková konstrukce. V 70. minutě byl po druhé žluté vyloučen hostující Kolbábek a Věchnov tak rezignoval na útok a v deseti lidech bránil hubený náskok. V posledních deseti minutách už domácím došel dech, Věchnov zkušeně rozkouskoval hru a dovedl zápas k vítězství. Domácí podali hlavně ve druhé půli dobrý výkon, ale bez gólů se vyhrát nedá a Věchnov si odvezl tři body díky produktivitě.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Celkově jsme odehráli slušné utkání a dají se klukům vyčíst jen dvě věci a to tragická koncovka a nahrávka na jediný gól. Byla na nás vidět hlavně v druhém poločase snaha, ale bohužel nedáme ani stoprocentní šance, a tak jsme bez bodu. Do dalších zápasů je na čem stavět, ale musí se zlepšit produktivita.




Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Hrouda [-] - P. Mach [-] , L. Soukup [-] (29. R. Kasal [-] ) , T. Neubauer [-] , O. Augustin [-] (36. Š. Hromek [-] ) , P. Kamarád [-] , R. Pátek [-] (46. M. Němec [-] ) , D. Králíček [-] , D. Bratršovský [-] , R. Kamarád [-] , J. Dobrovolný [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , M. Pečinka [-] , J. Šípek [-] , R. Kalvoda [-] , T. Kolbábek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , P. Kubík [-] , V. Kubík [-] (76. J. Jedlička [-] )

ŽK: 44. P. Soudek , 63. T. Kolbábek , 72. R. Kalvoda . ČK: 70. T. Kolbábek .
Hráči zápasu: O. Ostrýž , D. Starý .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - DOLEŽAL Kristián, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Asi by se neslušelo vsadit proti vlastnímu týmu, tak dam na nás, ale muselo by se nám vše sejít a zafungovat a naopak Věchnov by nesměl mít svůj den. Výsledek z podzimu a postavení v tabulce favorizuje jednoznačně hosty, ále třeba to bude překvapení kola a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů