0:1
(0:0)
71. D. Volf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B zdolaly po proměněné penaltě v Radoticích


Branky


71. D. Volf (p.)
18

Krásné počasí a fotbalový zápas - ideální kombinace pro skvělou nedělní odpolední zábavu. Více než 100 diváků se sešlo na hřišti, aby podpořili své týmy v souboji mezi Radoticemi a Šebkovicemi B. Zápas nabídl mnoho napětí a dramatických momentů, které vyvrcholily vítězstvím Šebkovic B 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas byl vyrovnaný, s oběma týmy hrajícími tvrdě a snažícími se prosadit. Diváci sledovali bojovný fotbal, který nabídl několik šancí na obou stranách, ale žádný z týmů nedokázal proměnit své příležitosti v góly. Na konci prvního poločasu došlo k zvratu, když byl hráč Radotic Roman Sevelda vyloučen po druhé žluté kartě, což znamenalo, že domácí tým hrál s deseti muži od začátku druhého poločasu.

Hosté rozhodli z penalty

Druhý poločas nabídl ještě větší napětí, přičemž Šebkovice B se snažily využít svého početního výhody. Jejich úsilí bylo nakonec odměněno v 71. minutě, když byla nařízena penalta pro Šebkovice B. David Volf se postavil k míči a s chladnou hlavou proměnil pokutový kop, poslal míč za brankáře Radotic a zajistil tak svému týmu jediný gól zápasu - 0:1. I přes snahu domácího týmu se jim již nepodařilo vyrovnat skóre a zápas skončil vítězstvím Šebkovic B 1:0. Pro diváky to byl zajímavý zápas plný vzrušení a bojovného ducha obou týmů. Šebkovice B tak i ve svém třetím zápase neokusily hořkost porážky, což budou chtít určitě potvrdit na horké půdě Okříšek B odkud se body vozí velmi těžko.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Uhlíř Matěj, hráč: Velmi náročný zápas se s nepříjemným a silným soupeřem. Ukázali jsme ale vytrvalost a týmového ducha, za což jsme byli odměněni veledůležitými třemi body a stáhli tak náskok na druhé místo tabulky.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Tobolka [-] - M. Tobolka [-] , V. Bláha [-] (87. M. Fuchs [-] ) , O. Navrátil [-] (74. M. Kincl [-] ) , J. Tengeri [-] , A. Mrkva [-] (87. J. Nevěčný [-] ) , R. Sevelda [-] , M. Jeleček [-] , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - V. Přibil [-] , M. Uhlíř [-] , M. Kotačka [-] , J. Němec [-] (67. J. Hobza [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Brada [-] , O. Havlena [-] , S. Zikmund [-] , D. Volf [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 13. A. Mrkva , 41. R. Sevelda , 54. L. Sevelda , 82. M. Kincl - 22. P. Hrůza , 75. P. Brada . ČK: 45. R. Sevelda .
Hráči zápasu: V. Bláha - D. Volf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Radotice si to doma pohlidaji a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů