M. Linhart 25. (p.)
M. Linhart 30.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč doma obrala Rokytnici o body


Branky


25. M. Linhart (p.) , 30. M. Linhart - 45. R. Šoukal , 59. M. Vahila
19

Rokytnice vydřela ve Starči bod, když musela dohánět dvou gólové manko

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který se snažil o aktivní hru a útoky směrem k brance soupeře. Jejich úsilí bylo odměněno v 25. minutě, kdy po faulu v pokutovém území Martin Linhart proměnil pokutový kop a poslal Stařeč do vedení 1:0.O pět minut později Martin Linhart znovu zahrozil a tentokrát se mu podařilo zvýšit vedení Stařeče na 2:0. Domácí tým tak měl pevnou kontrolu nad průběhem zápasu a zdálo se, že si pojistil vedení do konce poločasu. Nicméně, Rokytnice se odmítly vzdát a dokázaly snížit náskok Stařeče těsně před koncem prvního poločasu. V poslední minutě prvního dějství Radek Šoukal snížil na 2:1, což dodalo jeho týmu potřebné sebevědomí do druhého poločasu.

Hosté dokázali vyrovnat

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru z obou stran, přičemž oba týmy se snažily o vstřelení dalších branek. Rokytnice se konečně podařilo vyrovnat stav zápasu v 59. minutě, kdy Marian Vahila využil šanci a skóroval, stav se tak vyrovnal na 2:2.I přes několik šancí na obou stranách se už skóre nezměnilo a zápas tak skončil remízou 2:2. Obě mužstva si odnesla po bodu, ale zároveň byly zklamané, že nedokázaly získat plný bodový zisk.Tento zápas byl skvělou ukázkou vášnivého fotbalu a bojovného ducha obou týmů. Gratulujeme Stařeči a Rokytnici k bojovnému výkonu a těšíme se na jejich další zápasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop: Přestože jsme vedli již dva nula, tak musíme být s bodem spokojeni. Soupeř si vypravoval více brankových šancí a jen výborný výkon brankáře Trnky a nepřesnost hostujících útočníků v zakončení nám nakonec zachránilo aspoň bod. Herně to byli dva naprosto odlišné poločasy. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, měli jsme více míč, hráli v tempu a agresivně, dobře kombinovali a vytvářeli jsme si převahu. Jen v defenzívě nám dělali rychlí útočníci hostů problémy a dělali jsem i chyby, které však hosté nevyužili. Byla velká škoda, že jsme neudrželi nulu do poločasu. Zdánlivě přetažený roh v poslední minutě se i s pomocí větru stočil do branky, brankář stačil jen vypíchnout míč před sebe na hlavu soupeře a ten dokázal snížit. Druhý poločas byl už herně z naší strany špatný, nebyli jsme schopni si přihrát a ani určitý úsek udržet míč, chyběla agresivita, rychlost, těžko jsme získávali a lehko ztráceli míče, soupeř nás zákonitě dostal pod trvalejší tlak. Ztratili jsme úplně střed hřiště, kde jsme v první půli měli navrch. Jen snad defenzíva fungovala o trochu lépe než v prvním poločase, hlavně Roman Valíček odehrál, snad jako jediný, oba poločasy konzistentně a dobře. Soupeř si z tlaku logicky vytvářel šance a jednu také proměnil, paradoxně pravděpodobně po předchozím faulu na našeho hráče. V závěru jsme měli štěstí, když míč z hlavičky soupeře se otřel o šibenici.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Byl to velmi náročný a také napínavý zápas. Jsem rád za to, jak jsme se vrátili do utkání poté, co jsme ve 30. minutě prohrávali 2:0. V tu chvíli jsme byli horším týmem, domácí hrozili z rohů a standardních situací, byli aktivnější a důraznější, nám nešlo kombinovat a nebyli jsme jistí na míči. Podařilo se nám ale vyrovnat a druhou půlku jsme byli pro změnu lepší my, vytvořili jsme si několik velkých šancí, ale dali jsme vyniknout domácímu brankáři. Musíme se zlepšit v zakončení, špatným řešením gólových šancí jsme se dnes připravili o vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - R. Ježek [-] , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , L. Ježek [-] (32. D. Požár [-] ) , . Havlíček [-] , F. Strouha [-] (75. M. Kaňka [-] ) , R. Valíček [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Štork [-] , L. Hakl [-] (72. M. Dufek [-] ) , I. Rygl [-] , F. Štork [-] , R. Ferkl [-] (75. J. Syrový [-] ) , M. Vahila [-] , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 67. M. Linhart .
Hráči zápasu: M. Linhart - R. Šoukal .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: KŘEN Filip - KALINA Oldřich, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Velice zajímavý zápas. Hosté těsně zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů