Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titanic proplul vítězně Újezdem


Branky


10

Zřejmě nejatraktivnější duel 22.kola Okresního přeboru Pardubic svedl dohromady sousedy v tabulce - Újezd a Srch. Hostující Titanic nakonec proplul Újezdem po výsledku 2:3 vítězně, když cenné tři body zajistil gólem v 62.minutě kanonýr Jakub Maivald.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dostál poslal hosty do vedení

Atraktivitě duelu bohužel neodpovídala divácká kulisa, pouze 45 diváků bylo za pěkného počasí zvědavých, zda se pátému Újezdu podaří přiblížit se ke svému tabulkovému sousedovi.

Po celý zápas se hrál vyrovnaný souboj, který rozhodlo více chyb domácí jedenáctky. Tyto chyby Srch nemilosrdně trestal, přičemž v samotném průběhu sázel zejména na dlouhé nákopy za obrannou linii červených.

Úvodní branka padla ve 32.minutě. Po nepovedeném odkopu domácího stopera se do rychlého brejku dva na jednoho dostali Maivald s Dostálem. Druhý jmenovaný se šikovně protáhl kolem kapitána Zounara a střelou na zadní tyč rozesmutnil domácí tým - 0:1.

Nejblíže k vyrovnání byli Újezdští ve 40.minutě, přečíslení však Gočaltovský nevyřešil úspěšně a byl z toho pouze rohový kop.

Vše podstatné během pěti minut

Nejpodstatnější věci pro vývoj druhého poločasu a tím i celého utkání se vměstnalo do pouhých 5 minut. 

Vše začalo v 55.minutě, kdy se po faulu loktem na Vohralíka kopal přímý kop z poměrně daleké vzdálenosti. Brankář Titanicu si zřejmě hodně věřil, a tak si k údivu všech ani nepostavil zeď. Za své přehnané sebevědomí jej vzápětí ztrestal povedenou tvrdou střelou Gočaltovský - 1:1.

O dvě minuty později zapomenutý Horyna dokonale zaskočil celou obranu Újezdu - 1:2.

O pár okamžiků poté už to mohlo být o dvě branky, Srchu se naskytla skvělá příležitost k navýšení náskoku v podobě pokutového kopu. Kopecký ale selhal a poslal míč nad břevno brány Bílého!

A tak se ke slovu opět přihlásili domácí, když v 60.minutě po křídle unikl Vohralík a jeho přesnou přihrávku uklízel do brány Gejza Bendig - 2:2.

Divokou pětiminutovku ovšem nakonec ovládli hosté, když se zejména díky svým sprinterským přednostem a přesné střele prosadil kanonýr Maivald - 2:3.

Ve zbytku zápasu se snažili domácí vyvinout tlak s cílem alespoň vyrovnat, hlavně kvůli ubývajícím silám se jim to nakonec nepovedlo a vítězství si tak odváží do svého přístavu Titanic.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Celkem pohledný fotbal, prohráli jsme si to vlastními chybami."




Sestavy


Sokol Újezd
M. Bílý [-] - V. Chlumecký [-] (60. M. Zahradník [-] ) , M. Vohralík [-] , G. Bendig [-] , R. Mrhal [-] , J. Balog [-] (46. M. Norek [-] ) , M. Urbanec [-] , J. Bendig [-] (75. J. Rozsévač [-] ) , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , F. Gočaltovský [-]

Titanic Srch
M. Žák [-] - V. Dostál [-] (68. . Kochan [-] ) , P. Fišar [-] , J. Maivald [-] , P. Kuchta [-] , R. Horyna [-] , D. Orts [-] , L. Trupl [-] , M. Práchenský [-] , H. Kopecký [-] , M. Doležal [-]

ŽK: 62. M. Zounar - 90. P. Fišar .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Čermák Jiří - OREM David, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jiří Frinta
Tip experta: remíza

Srch je ve výborné formě, kterou na jaře předvádí prakticky ve všech zápasech okresního přeboru. Úplně nechápu, co se jim přihodilo v semifinále poháru doma s Býští. Asi se špatně vyspali po nějaké akci. Újezd se ale bude chtít vytáhnout, tak to vidím na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza