1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice nejtěsnějším možným rozdílem porazila Černou Horu


Branky


10

Téměř bezchybná defenzivní práce na obou stranách hřiště nakonec nabídla jednu branku. Jediným střelcem se nakonec stal Marek Daniel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti Pod Horku zavítala Černá Hora, která se po 17 zápasech nacházela na 8. místě se ziskem jednadvaceti bodů. Už od začátku utkání bylo vidět, že oba týmy do toho jdou naplno a bojují o tři body. Zápas nabídl vyrovnanou partii, kdy Olešnice byla více na míči, snažila se tvořit hru, ale kompaktní obrana hostů nedovolila změnu skóre. Hosté hrozili především ze standardních situací a brejků po chybách Olešnice. O změnu skóre se mohl postarat Štarha Filip, který z hranice velkého vápna vyslal střelu, ale výborným zákrokem Trávníčka se šlo do kabin za nerozhodnýho stavu.

Do druhého poločasu Olešnice nastoupila se změnou rozestavení. Zlepšené přihrávky a větší klid na míči dovolily domácím větší ohrožení soupeřovy brány, ale brankář hostů svými zákroky stále držel naději na výhru. Postupně se do hry začala dostávat i Černá Hora, která se několikrát dokázala dostat před vápno soupeře, ale dobré zákroky brankáře a obrany nedovolily vstřelení branky. V 88. minutě se dočkali domácí, když si olešnický záložník Daniel našel míč v soupeřově vápně a překonal brankáře.

REPORT: FC Olešnice



Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Šafařík [-] , L. Kleveta [-] , J. Havlíček [-] - M. Peša [-] , F. Štarha [-] , M. Daniel [-] , D. Štarha [-] , D. Kintr [-] - J. Petrželka [-] , J. Kleveta [-] (83. P. Žila [-] )

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - R. Štěrba [-] , M. Šafr [-] , Z. Širůček [-] , J. Šebek [-] - L. Chládek [-] , M. Jarůšek [-] , D. Štěrba [-] - V. Vaníček [-] (79. D. Chládek [-] ) , M. Abrahám [-] - B. Šváb [-] (79. T. Vaněk [-] )

ŽK: 24. D. Kintr - 82. D. Štěrba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEGER Jiří - MACHOUREK Dušan, KEJZLAR Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích