6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra na jednu branku, 4 góly zapsal Vach


Branky


5. R. Dovrtěl , 16. R. Dovrtěl , 30. T. Vach , 45. T. Vach , 74. T. Vach , 79. T. Vach
10

Derby se nakonec vyvíjelo překvapivě. Kdo by taky čekal, že Doubravice doslova smete Skalici 6 góly. Tomáš Vach zapsal 4 góly, k tomu dopomohl také Radek Dovrtěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Domácí začali skvělě a již v 5. minutě se dostali do vedení. Daněk zahrával standartní situaci z levé strany, míč ve vápně tečoval Holomek do obránce, od kterého se odrazil k volnému Dovrtělovi a ten otevřel skóre. V 16. minutě předvedl Vach sólový únik do vápna, přihrávkou pod sebe našel opět Dovrtěla a bylo to 2:0. Během 30. minuty Holomek v souboji získal míč, postupoval k vápnu společně s Vachem na jednoho obránce, přesně nahrál a Vach přehozením brankáře zvýšil již na 3:0. Doubravice si vytvářela další šance, uchytila se již jen jedna a to opět Vach, který upravil na 4:0.

 

Pojistka přišla

Druhý poločas byl opět v režii domácích. S jistou obranou jim nehrozilo žádné nebezpečí. Opět se dokázali dostat před branku, postupně svoje šance zahodili Schuch a Dvořák. K blížící se 80. minutě se opět o slovo přihlásil kanonýr Tomáš Vach, který dalšími dvěma góly rozhodl a osudu utkání. Nakonec se domácí zasekli na čísle 6 a soupeři nedovolili ani jednu branku.



Ohlasy k zápasu


SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: V derby nečekaný, ale zcela zasloužený výsledek, o který se výkonem zasloužilo celé mužstvo v čele se 4 gólovým Tomášem. V tabulce jsme dokázali před Skalicí udržet odstup a postoupit na 5. místo. Příští neděli zajíždíme do Olešnice, snad se nenaplní známé "po hodech bývá půst" a nějaké body přivezeme.




Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , M. Dvořák [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , J. Daněk [-] , M. Daněk [-] (61. M. Vach [-] ) , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , M. Daněk [-] (81. J. Kobza [-] )

Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - J. Burgr [-] , P. Ševčík [-] , R. Plch [-] , T. Všianský [-] (46. J. Tomíček [-] ) , R. Sekanina [-] , D. Fiala [-] , D. Henek [-] , F. Konečný [-] , T. Černý [-] , M. Černý [-]

ŽK: 52. O. Holomek , 60. J. Daněk - 26. M. Černý , 64. J. Tomíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIVODA Martin - NEČAS Jiří, SEDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: David Kučera
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro oba skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích