3:1
(2:1)
39. V. Pernica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice připustily hostím pouze gól z penalty a dokráčely ke třem bodům


Branky


15. T. Hájek , 46. T. Hájek , 58. P. Janeček - 39. V. Pernica (p.)
10

Po smolném zápase s Černou Horou si jedovničtí jeli napravit reputaci do Drnovic, to se jim ale nepovedlo a jedinou branku si připsali hosté z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný konec pro hosty

Hra začala svižně, jezdilo se nahoru dolů a zdálo se, že uvidíme zajímavý zápas. Jedovnice byly ze začátku tím lepším týmem, jenže první udeřili domácí. Hájek dostal domácí do vedení 1:0. Ve 39. minutě se hosté dočkali vyrovnání, po faulu Komárka rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Penalty se ujal nejlepší střelec hostí Pernica a ten se nemýlil a srovnal. Vteřinky před koncem poločasu se však ještě jednou měnilo skóre. Domácí opět mohli jásat a opět po střele Hájka, který svým druhým gólem v utkání poslal domácí do vedení.

Marná snaha s výsledkem něco udělat

Druhá půle byla ve znamení snahy hostí něco udělat s výsledkem. Jejich snažení ale definitivně zhatila písknutá penalta. Pešička sice penaltu chytil, jenže na dorážku Janečka byl krátký a tak domácí odskočili do dvoubrankového vedení. Zbytek utkání už změnu na výsledkové tabuli nepřinesl. Diváci viděli jen marné pokusy hostí o zvrácení stavu, na druhé straně několik velmi nebezpečných akcí domácího celku, které zůstaly bez brankového efektu jen díky Pavlovi v brance.



Sestavy


Drnovice
M. Skoček [-] - T. Hájek [-] , V. Španěl [-] (79. P. Pernica [-] ) , A. Zeman [-] , I. Blahoňovský [-] (73. T. Peterka [-] ) , J. Komárek [-] , S. Bělehrádek [-] (53. T. Toman [-] ) , P. Žáček [-] , P. Janeček [-] , T. Polášek [-] (46. J. Tesař [-] ) , L. Měcháček [-] (79. P. Jonáš [-] )

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , M. Konečný [-] (69. M. Šebela [-] ) , Š. Hrivík [-] , R. Lebiš [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , T. Janíček [-] , T. Blatný [-] , D. Kučera [-] (71. M. Tetur [-] ) , D. Zukal [-] (46. K. Vintr [-] )

ŽK: 38. J. Komárek - 57. Š. Hrivík , 66. T. Janíček .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kunc František - VAVŘÍN Marek, MAZAL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: David Kučera
Tip experta: výhra hostů

Uzdravilo se nám spoustu hráčů, vyhrajeme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích