Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní kolo přineslo velké překvapení, Lipůvka prvním přemožitelem Boskovic


Branky


8

Dosud neporažené béčko Boskovice - Letovice klopýtlo hned v prvním jarním zápase. Bojovný výkon hráčů Lipůvky obral domácí dokonce o všechny body a domácí tak ztratili první body v sezóně. Hattrickem se blýskl hostující Hochman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase lépe pro domácí

Do zápasu šli hosté s jasným plánem a to nedostat gól příliš brzy. Což se dařilo do 19. minuty, kdy domácí dostali výhodu pokutového kopu. Stanček využil tuhle příležitost a dostal domácí do vedení 1:0. Domácí byli více na míči, ale pevná obrana ASK s fantastickým J.Hochmanem za zády odolávala tlaku Boskovické benfiky.  Ve 32.minutě se po přihrávce Bohatce dostal do šance T.Hochman, který fantastickou střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. O minutu později se nádhernou strelou z 30 metrů dostali domácí opět do vedení 2:1. Výborný Hochman v bráně držel ASK nad vodou a díky jeho výkonu byl stav v poločase pouze o gól.

Hochman završil hattrick

Do druhého poločasu vstoupili hosté skvěle, když svůj druhý gól z kolonky "borec na konec" přidal T.Hochman, který po vzoru Patrika Schicka přehodil domácího brankáře z velké vzdálenosti a vyrovnal na 2:2. V 60. minutě dovršil T.Hochman hattrick po samostatném úniku a asistenci Sedláčka na 3:2 pro ASK. V 65. minutě udeřil opět domácí tým z Boskovic a po centru a několika odrazech vyrovnával na 3:3 Hrabec. Hostující hráči se však nesložili a o pět minut později je dostal do vedení M.Nechvátal, který využil bojovnost V.Novotného a ranou k tyči upravil skóre na 4:3 pro ASK. V 75. minutě šli hostí už do dvoubrankového vedení, když si po dlouhém autu a prodloužení K.Marka našel míč na zadní tyči Hloušek a upravil stav zápasu na 5:3. Bohužel pro ně tohle vedení netrvalo dlouho a o tři minuty později opět udeřil domácí celek. Po rohovém kopu a dalších několika odrazech Odehnal snižoval z pohledu domácích na 4:5.  Zbytek zápasu i přes tlak domácích hosté zvládli a vezou tak fantastickou výhru z dosud neporažených Boskovic. 



Ohlasy k zápasu



ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Neuvěřitelný výsledek vezeme z Boskovic. Jsme vůbec první tým v téhle sezóně okresního přeboru, který obral FCBL B o body a to hned o tři. Skvěle takticky připravený tým... Výborný a bojovný výkon všech hráčů zajistil ASK krásnou neděli a tři body. Děkujeme za podporu, dnes to bylo opravdu náročné. Je třeba říct, že domácí byly lepším a aktivnějším týmem na hřišti, ale dnes vyhrála bojovnost a srdce.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - L. Opluštil [-] , J. Fidler [-] (75. S. Matviienko [-] ) , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] (64. V. Hrabec [-] ) , A. Preč [-] , J. Odehnal [-] , L. Jurka [-] (64. A. Všianský [-] ) , M. Niessner [-] , P. Stria [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - R. Bohatec [-] , T. Hochman [-] (81. J. Pospíšil [-] ) , M. Nechvátal [-] , R. Sedláček [-] (70. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] (89. J. Kovář [-] ) , M. Hloušek [-] , K. Marek [-] , V. Bábor [-] , M. Fryčka [-] , P. Navrátil [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - VOLGEMUT Filip, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích