2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice druhým čistým kontem v sezoně nedala nováčkovi šanci na body


Branky


9

Stále ještě nováček z Ostrova u Macochy zakončil podzimní část na úplném chvostu tabulky. Tato místa budou okupovat i nadále, jelikož se jim na půdě Skalice nepovedlo skórovat a tak si domu nepřivezli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Burgr otevřel skóre

První jarní kolo přilákalo do Skalice nad Svitavou spoustu diváků a nováčka okresního přeboru z Ostrova, který se krčí na chvostu tabulky. Jelikož je ale tabulka více než vyrovnaná, všichni tušili, že tady jde více než o tři body do nadupané tabulky.

Před hvizdem se ještě přehnala přeháňka, ale poté již za svitu slunce se ozval první hvizd rozhodčího Kosičky na výborně připraveném pažitu. Již od prvních chvil bylo vidět, že to budou domácí, kteří budou diktovat tempo hry. Již v 7. minutě se mohli radovat domácí příznivci, když Jiří Burgr hlavou rozvlnil síť za hostujícím gólmanem Lahodným - 0:1. Domácí se dále tlačili do útoku, výsledkem toho byla ale jen hlavička z bezprostřední blízkosti, která skončila těsně vedle brány. Hosté předváděli hru na dlouhé nakopávané míče za obranu. Po jednom takovém se k míči dostal hostující útočník, však z voleje míč těsně přestřelil. A když už se nechytl ani samostatný nájezd J. Burgra, šlo se do kabin za stavu 1:0.

Skalice potvrdila vítězství dalším gólem

Do druhé půle naskočil lépe hostující celek z Ostrova, který držel více míč na svých kopačkách, avšak chybělo finální zakončení. Největší šance měli hosté ze standardních situací, které však skvělými zákroky brankář Ševčík pochytal a mohl si tak připsat druhou nulu v sezóně. 

Rozhodnutí přišlo v závěrečné desetiminutovce, když hráči ve vínových dresech již vše vsadili do útoku, nechali více otevřenou obranu, které využil domácí Ševčík Petr a dal tak razítko na to, že tři bodu zůstanou ve favorizované Skalici.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - J. Burgr [-] (84. F. Konečný [-] ) , P. Ševčík [-] (80. J. Havlíček [-] ) , Š. Burgr [-] , R. Sekanina [-] , M. Grmela [-] (87. J. Tomíček [-] ) , D. Fiala [-] (59. D. Henek [-] ) , F. Pospíšil [-] , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , J. Orel [-]

Ostrov
M. Lahodný [-] - M. Ševčík [-] , L. Pernica [-] , M. Bocek [-] (69. M. Bezděk [-] ) , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , T. Belton [-] , R. Randula [-] , V. Vrbecký [-] (75. F. Němec [-] )

ŽK: 43. R. Sekanina , 60. J. Orel , 89. T. Bílek - 38. V. Vrbecký , 70. T. Maša .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - PRUDIL Pavel, BRÁZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích