2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majdalena si doma poradila s Halámky


Branky


9

Ve desátém kole III. třídy vyzvala Majdalena na svou půdu nedaleké Halámky. Hostům se příliš nedařilo už od začátku utkání, čehož využili domácí fotbalisté. Majdalenští si nakonec poradili s hosty 2:0, když oba góly vstřelil Michal Hofbauer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Dlouhá pauza byla znát na obou stranách, ale přeci jenom více na kopačkách hostů. Domácí Majdaleně stačilo míče nakopávat, dobře bránit a hlavně bojovat. Zkušení hosté nedokázali vůbec změnit tempo nebo styl hry, přizpůsobili se plně domácím a tak byla vidět řada nepřesností a nutno dodat, že na tvrdém domácím terénu, kde místy o trávě nemůže být ani řeč se moc kombinovat nedalo. Nicméně se říká, podmínky měli oba týmy stejné.

Domácí si připisují tři body

Po první nezáživné bezbrankové půli se lépe s podmínkami vyrovnali domácí a po faulu těsně na hranici vápna se nádherně trefil "ligovou" brankou do vinglu domácí borec Michal Hofbauer - 1:0. Vymetl všechny pavouky a poslal domácí do vedení, hosté měli ještě hodně času, zatlačili domácí, ale jejich bezkrevný výkon stačil jen na pár střel, které příliš mnoho škody neudělalo. A tak se ke slovu opět dostal agilní domácí Michal Hofbauer, určitě nejlepší hráč na place, utekl přes tři hráče hostí ze kterých si udělal slalomové kuželky a v závěru pečetil na konečných 2:0.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Nepředvedli jsme vůbec nic, naši zkušení hráči bohužel nedokázali změnit tempo nebo styl hry, nedařila se kombinace, byli jsme v plné sestavě, na nic se nemůžeme vymlouvat. Domácí předvedli odhodlaný výkon, kde vyčníval Michal Hofbauer. Ten se nejprve nádherně trefil z trestňáku a pak prošel sám až do brány. Gratulace Majdě a nás nyní čeká nelehké Vitorazské derby s Velenicemi.



Sestavy


TJ Sloupárna Majdalena
P. Bárta [-] - M. Hamerník [-] , J. Farkota [-] , M. Hamerník [-] , P. Buday [-] - L. Opelka [-] , T. Opelka [-] , M. Hofbauer [-] , V. Biňovec [-] - M. Škola [-] , F. Horník [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Adensam [-] , J. Macho [-] , A. Havel [-] , P. Kollmann [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Herzog [-] , P. Novák [-] - V. Bezoušek [-] , T. Trsek [-]

ŽK: 81. M. Hofbauer - 51. J. Macho .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Devera Radek - KLUFA Luboš (N), TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích