3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov posílil svou pozici na čele tabulky vítězstvím s Jarošovem


Branky


9. M. Stejskal (vl.) , 51. O. Nečeda , 62. J. Kubíček
20

Fotbalisté Strmilova v sobotním utkání 13. kola Okresního přeboru porazili Jarošov 3:0. Domácí šli do vedení v 9. minutě, kdy si vstřelil vlastní branku Stejskal. Do šaten se tak šlo za tohoto stavu. Po přestávce pak domácí udeřili ještě dvakrát, když se prosadil v 51. minutě Ondřej Nečeda a pojistku přidal po hodině hry Jan Kubíček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka Stejskala rozhodla první poločas

Lídr soutěže Strmilov přivítal v sobotu odpoledne pátý tým tabulky Jarošov. Strmilovskym borcům se start do utkání moc herně nevydařil. Na útočnou polovinu se se dostávali spíše sporadicky a v malém počtu hráčů. Přesto se v 9. minutě dopracovali k rohovému kopu. A ten byl nakonec zásadní, když si po centrovaném balónu srazil míč do vlastní brány jarošovský Stejskal - 1:0. Další průběh poločasu byl spíše v jarošovské režii, ale k šancím se nedostávali a ve hře dost kazili. Jednobrankovým vedením tak skončil první poločas. 

Strmilov bere další tři body

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe. Výrazně tomu pomohl Nečedův vstup na trávník, který se vyrovnal důrazné hře Jarošova. A to bylo stěžejní i pro gól na 2:0, kdy po centru od Dohnala zavěsil právě Tomáš Nečeda krásnou hlavičkou do protipohybu gólmana v 51. minutě. Strmilovské zlepšení vedlo k dalším šancím a v 61. minutě se opět skóre zvyšovalo. Nečeda si tentokrát připsal asistenci, kdy přihrával na hranu vápna, odkud se nemýlil Jan Kubíček přízemní střelou k tyči. Jarošov se dále už k ničemu nedostal díky důslednému bránění domácích. Vstup do jara se tedy Strmilovu vydařil přesně podle představ.

Autor: Kateřina Lehejčková



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - J. Kubíček [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] , D. Sedlák [-] , Z. Popelka [-] , V. Kupec [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

Sokol Jarošov nad Nežárkou
R. Máca [-] - T. Kučera [-] , T. Dvořák [-] , F. Lukš [-] , L. Blažek [-] - M. Rakušan [-] , D. Strojek [-] , R. Chalupa [-] , M. Stejskal [-] - P. Bednář [-] , T. Grünn [-]

ŽK: 25. M. Rakušan .
Hráči zápasu: J. Kubíček , J. Kubíček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - CECH Karel, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde nemůžu jinak než dát na naší výhru, ikdyž to nebude nic jednoduchého, Jarošov ukázal už na podzim, že má velmi dobrý tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích