2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly proti Třeběticím vydřely bod, Marsa ho zachránil dvě minuty před koncem zápasu


Branky


84. R. Losos , 88. J. Marsa - 12. V. Pokorný , 20. M. Jahoda
19

Novosedly nad Nežárkou vyzvaly v rámci 13. kola na svém trávníku béčko Třebětic, které je v tabulce soutěže třetí. Před začátkem zápasu si mohli někteří myslet, že se bude jednat o jasný duel, ze kterého vyjde ještě jasnější vítěz, ale opak byl pravdou. Hosté sice skoro celý zápas vedli, ale domácí v posledních šesti minutách dokázali výsledek vyrovnat. Body se tak nakonec po remíze 2:2 dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první poločas

První poločas byl v režii hostů z Třebětic a svoji převahu vyjádřili dvěma góly, když se nejdříve trefil ve 12. minutě Václav Pokorný po velké chybě domácí obrany - 0:1. Chvíli po něm přidal druhou branku Martin Jahoda, který snad vymetl všechny pavouky v domácí šibenici - 0:2. Další příležitosti ke vstřelení branky ale nevyužili a tak se do kabin odcházelo za dvoubrankového vedení hostujícího týmu.

Domácí stihli vyrovnat a beru bod

Po přestávce se začal vývoj hry obracet. Jako první měl pěknou příležitost Losos po centru Kroupy. Poté krásný aut Marsy prosvištěl celým malým vápnem. Největší šanci domácí měli asi okolo 75. minuty, kdy se Hrubý objevil sám na velkém vápně, ale hostující brankář jeho střelu vyrazil před Trachtu, který z pár kroků trefil pouze tyčku na půl prázdné třebětické branky. Když už to vypadalo, že s výsledkem Novosedly nic neudělájí, tak se v 84. minutě trefil střelou na hranici šestnáctky k tyčce Robert Losos - 1:2. Domácí vyburcovaní svojí lavičkou se hnali za vyrovnáním, které se povedlo dvě minuty před koncem. Předstoper Jakub Marsa vysunutý na podporu útoku zpracoval dlouhý aut do šestnáctky, vymíchal dva obránce a střelou na bližší tyč srovnal stav utkání - 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): Utkání dvou poločasů. V prvním jasně lepší hosté, my neměli prakticky šanci. Ve druhém se začala hra obracet na naší stranu. Za stavu 0:2 hosté pohrdli obrovskou tutovkou a poté se nám podařilo vyrovnat. Klukům chci poděkovat, že za stavu 0:2 kdy jsme nemohli proměnit žádnou šanci, tak to nezabalili a bojovali až do konce. Vydřený bod určitě bereme a mohl by mít na konci svou cenu.

FK Sokol Třebětice B
Marek Kelbler (hráč): V neděli nás čekal první jarní a venkovní zápas. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Do zápasu jsme vlétli aktivně a odměnou byli dvě krásné branky. Celý první poločas jsme byli aktivní a více na balónu, bohužel se nám nepodařilo proměnit další akce. Druhý poločas byl z naší strany méně aktivní, ale další naše šance byly neproměněny. Soupeř ke konci utkání zatlačil a odměnou pro ně bylo vyrovnání.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Marsa [-] , T. Pražák [-] , M. Svoboda [-] , P. Kreim [-] - J. Mazanec [-] , L. Trachta [-] , D. Smolek [-] , E. Čadek [-] - D. Kroupa [-] , R. Losos [-]

FK Sokol Třebětice B
M. Kelbler [-] - P. Bastl [-] - M. Jahoda [-] - M. Štěpán [-] , M. Kubeš [-] , T. Piler [-] , Š. Bartušek [-] , V. Havlík [-] , V. Pokorný [-] , W. Vrba [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 3. P. Kreim , 49. J. Marsa , 84. R. Losos - 84. W. Vrba , 91. M. Kelbler .
Hráči zápasu: V. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ŠŤASTNÝ Jiří, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

První zápasy po zimě bývají ošemetné, ale více věřím mladíkům z Třebětic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích