P. Málek 66.
P. Sup 69.
V. Kynkor 90. (p.)
3:2
(0:0)
47. M. Rypl (p.)
58. M. Rypl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu nekončí! Štěkeň rozhodla o vítězství v 90. minutě!


Branky


66. P. Málek , 69. P. Sup , 90. V. Kynkor (p.) - 47. M. Rypl (p.) , 58. M. Rypl
21

Štěkeň čeká v následujících týdnech důležitý dvouzápas, který svěřenci trenéra Maršaly odstartovali duelech proti Stachům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až do závěru!

Kdo dorazil až na druhý poločas, vůbec nelitoval! Hosté se ve 47. minutě dostali do vedení zásluhou Miroslava Rypla, který proměnil nařízený pokutový kop. Stejný hráč navíc mířil přesně i v 58. minutě a zdálo se, že Stachy kráčí za důležitými třemi body. Domácí tým, bojující o zvrat v utkání, navíc v 62. minutě oslabilo zranění brankáře Vrány, kterého musel nahradit teprve patnáctiletý Ondřej Kuneš.

Domácí ani tato ztráta ovšem nezastavila a branku naděje vstřelil v 66. minutě Petr Málek. O tři minuty později bylo navíc ve Štěkni ještě veseleji, když brankáře Šebánka překonal střídající Pavel Sup. Stav 2:2 vydržel až do samotného závěru utkání, ve kterém přišel ten nejdůležitější moment utkání. 

V 90. minutě byl v pokutovém území faulován Pavel Sup a sudí Švarc nařídil pokutový kop. Tíhu okamžiku vzal na svá bedra a Václav Kynkor, jako správný kapitán, pokutový kop proměnil.

Záchranářský duel tak nakonec ovládla domácí Štěkeň, která se odlepila od posledního Dražejova, se kterým změří své síly v příštím kole. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Zápas o přežití s mužstvem Stach nezačal dobře. Hosté během úvodních deseti minut kopali pět rohů a jen s velkou dávkou štěstí jsme neinkasovali. Poté se hra vyrovnala a dokázali jsme si vypracovat brankové příležitosti ovšem bez přesného zakončení. Úvod druhého poločasu, hrubá chyba, faul a penalta. Hosté se dostali do vedení a když přidali druhý gól byli jsme prakticky na dně. Mužstvo prokázalo svou sílu a dokázalo utkání otočit, i když to byli obrovské nervy. Utkání rozhodl kapitán Kynkor z penalty v 90.minutě po faulu na střídajícího Supa, který naší hru hodně zvedl. Za bojovnost musíme pochválit celé mužstvo a doufáme, že nás to nakopne do zbývajících zápasů.

TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Dvě třetiny utkání jsme byli lepším týmem. Posledních třicet minut jsme však propadli a ztratili nadějný výsledek. Je důležité se z tohoto kolapsu oklepat a zabrat opět v domácím utkání příští víkend.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
A. Vrána [-] (62. O. Kuneš [-] ) - R. Kuneš [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , M. Čížek [-] , O. Rataj [-] , V. Žižka [-] , V. Poláček [-] (90. D. Hájek [-] ) , P. Málek [-] , V. Sobolčik [-] (58. P. Sup [-] ) , D. Soukup [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , L. Hovorka [-] , F. Bílý [-] , J. Mánek [-] , J. Kadlec [-] (89. T. Kortus [-] ) , D. Červený [-] (36. M. Rypl [-] ) , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] (82. P. Foltýn [-] ) , T. Fleišer [-] (76. L. Heidenreich [-] )

ŽK: 84. O. Rataj - 68. J. Mánek , 74. A. Lutovský , 80. F. Bílý . ČK: 86. F. Bílý .
Hráči zápasu: O. Kuneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVARC Alois - BRAŤKA Vojtěch, ŘEHOŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra domácích

Důležitý záchranářský souboj skončí vítězstvím Otavanu 1:0 a prosadí se, jako správný kapitán, Václav Kynkor.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pro hosty to bude důležité utkání k udržení v B třídě a pro domácí o naději. Věřím hostům, že ve Štěkni vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích