F. Nehyba 21.
V. Habr 49. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 15:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Marek Černoch končí na lavičce Třebětic, osudovou porážku uštědřily Motákům Semice


Branky


21. F. Nehyba , 49. V. Habr (p.) - 37. P. Keclík , 74. J. Keclík , 88. R. Veleman
22

Neděle přinesla v rámci krajského přeboru dvě důležitá utkání. Jedno z nich se odehrálo v Třeběticích, kam zamířily Semice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení

Třebětice od úvodu utkání držely míč více na kopačkách a taky se jako první dočkaly Motáci branky. Ve 21. minutě se domácí ujali vedení po rohovém kopu, když míč za Dvořáčkova záda uklidil osamocený Filip Nehyba. Hosté se však postupně též dostali do zápasového tempa a vyrovnání zařídil ve 37. minutě Pavel Keclík, který využil parádní přihrávky Jakuba Hraly. Jenže poslední slovo měli v prvním dějství a v samotném závěru se dočkali pokutového kopu. Nařízenou penaltu, po hraní rukou od Keclíka, s přehledem proměnil Vojtěch Habr a poločasový výsledek byl na světě.

Druhá půle ubrala na tempu a opatrnější průběh se dočkal zápletky až v závěrečné patnáctiminutovce. V 74. minutě poslal Valach do samostatného úniku kapitána Jakuba Keclíka a vyrovnání bylo na světě. Hostům však bod nestačil! Dvě minuty před koncem podržel Pavel Keclík míč, který následně posunul na Hrdličku, jehož dělovku usměrnil za Zajdova záda střídající Radek Veleman

Semice tak nakonec otočily neípříznivý stav utkání a v Třeběticích zvítězily poměrem 3:2.

Černochův konec

Šest zápasů, jeden bod. Jarní část nezastihla Motáky v dobrém rozpoložení a ihned po utkání se Semicemi se rozhodl odstoupit trenér Třebětic Marek Černoch, který u týmu působil tři roky. "Poděkoval jsem klukům za krásné tři roky, ale musel přijít nějaký ten impuls. Jarní krize je velká a snad tento krok tým nakopne. Třebětice, děkuji," uzavřel Černoch svojí motáckou část kariéry. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Nepodařilo se nám navázat na výkon ve Strakonicích. Drželi jsme více míč na kopačkách, hosté ale srdnatě bojovali a připravili si pro nás krutý závěr.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Důležité tři body z Třebětic, o to více senzační po takovém obratu. Před zápasem jsme už bohužel dopředu věděli, že nám vypadne Luděk Zborník, což byl tahoun poslední doby a přeju mu, ať se dá brzo do pořádku. V první půli jsme chtěli hrát náš fotbal, stejně tak i domácí a myslím si, že muselo jít o pohledný fotbal. Domácí se dostali do vedení po rohovém kopu, následně jsme mi měli své šance a po jedné z dalších akcí jsme srovnali. Bohužel po jasné penaltě Třebětice opět na konci poločasu odskočily. Do druhé půle jsme šli s utkáním něco udělat a naštěstí jsme kolem 75. minuty vyrovnali po našem tlaku. Byli jsme v laufu a po jedné akci ze strany jsme zápas otočili.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - L. Gall [-] (42. R. Tříletý [-] ) , V. Švarc [-] , F. Nehyba [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , J. Cech [-] (30. F. Solař [-] ) , M. Kelbler [-] , V. Habr [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (70. M. Valach [-] ) , L. Holub [-] (13. D. Buchtele [-] ) , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (68. P. Valach [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] , J. Hrala [-] (46. R. Veleman [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 44. V. Švarc - 54. D. Buchtele , 73. P. Valach .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: remíza

Hodně soubojové utkání. Semice jsou hodně nepříjemný soupeř. Domácí poženou skvělí fans a vyrovnané utkání skončí 2:2.

Tip: výhra domácích

Domácí diváci si soutěž užívají a poženou své za třemi body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích