2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník se po remíze s Kosoří propadl na druhé místo tabulky, opět pouze o skóre


Branky


9

SK Rakovník je tým, který na jaře zažívá velmi úctyhodnou formu. Mnoho bodů, velmi dobrých výkonů, hráčů kola, branek a tak dále. V tomto kole ale rozjetý vlak narazil na kvalitní celek z Kosoře, který byl navíc velmi blízko výhře. Naštěstí pro hosty se ale v závěru trefil Čadek a vyrovnal, čímž získal klubu alespoň bod. Kosoř prokázala své kompetence, Rakovník ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamická první půle

Zápas začal a oba celky se hned daly do práce. Nejdříve se do velké šance dostali hosté, Turbák ale míč po hlavičce nedokázal procedit do domácí branky. A tak se své šance ujali domácí, nutno říci, že výrazně efektivněji. Po přesném centru se hlavou prosadil Bícha a rozjásal domácí fanoušky - 1:0. 

 

Kosoř se tak velmi rychle dostala do vedení, což stanovilo jistou dynamiku dění na hřišti. Hosté se samozřejmě snažili co nejrychleji vyrovnat, domácí naopak chtěli své vedení ještě znásobit. Rakovník se ujal slova po akci Wajshajtl-Bohatý, druze jmenovaný ale nezamířil přesně. A tak se Bohatý musel dostat ještě do jedné šance, aby své "zaváhání" napravil. Skvěle zavřel zadní tyč, brankář k němu vyrazil míč a útočník Rakovníka se z dobré pozice nemýlil - 1:0

 

Lépe postavený celek v tabulce měl ale jinak na hřišti mnoho problémů. Zranění Žďánského, nepřesnosti a problematika malého hřiště znamenaly pro hosty jistě komplikace. Domácí tak využili svého prostředí pro vstřelení druhé branky. Černý zvládl po samostatném postupu překonat brankáře Zacha, gól ale neplatil pro ofsajd Bíchy, který se zapojil do hry. První poločas tak skončil remízovým stavem 1:1.

Mnoho akce a pozdní srovnání

Domácí vstoupili do druhého poločasu stejně dobře, jako do toho prvního. Rakovníku se úvody poločasů opravdu nepovedly, což reflektovala druhá, již uznána branka Kosoře. Po skvělé střele ze střední vzdálenosti se prosadil Novotný a bylo to 2:1 pro domácí. 

 

I nadále byli na hřišti zdárně aktivnější domácí, kteří hrozili všemi možnými způsoby. Zach v hostující brance ale předvedl velmi dobrý výkon, příkladem může být jeho zákrok proti hlavičce aktivního Bíchy. Následovala dokonce penalta domácích, tu ale Bícha poslal jen do břevna rakovnické branky. Šance domácích začaly ustupovat a blížil se závěrečný tlak hostů. Nejdříve ae ke střele odhodlal Sabo, ale bránu minul. 

 

A tak se slova ujal Čadek, který po rohovém kopu v úplném závěru utkání vybojoval pro hosty bod poté, co dotlačil míč za záda domácího gólmana - 2:2. Zápas tak skončil remízou, se kterou se ve výsledku neuspokojila ani jedna ze stran.

 

 

 

 

 



Sestavy



SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Sabo [-] , F. Turbák [-] (46. T. Kotaska [-] ) , D. Žďánský [-] (16. M. Alexij [-] ) , P. Wajshajtl [-] , V. Čadek [-] , P. Bohatý [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (88. J. Holý [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-]

ŽK: 12. M. Brož , 27. A. Janoušek , 46. P. Růžička , 80. J. Křemen - 26. P. Bohatý , 64. R. Zach , 78. P. Wajshajtl , 80. J. Červený . ČK: 73. P. Růžička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Josef Beránek
Tip experta: remíza

Rakovník je v laufu, nicméně Kosoř má zkušené mužstvo a uhraje remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů