1:2
(0:0)
55. P. Friš (p.)
66. P. Friš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 12:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dub vyloupil Strunkovice a je blízko mistrovskému triumfu


Branky


47. R. Landgráf - 55. P. Friš (p.) , 66. P. Friš
13

Zápas o všechno! Tak by se dal nazvat nedělní zápas na strunkovickém pažitu, kde blanická rezerva přivítala Dub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo jiný?

Karty byly rozdány jasně! V případě vítězství Strunkovic by Blaník předskočil Dub v tabulce o jeden bod, v opačném případě by Dub utekl "Mexiku" na rozdíl pěti bodů. 

Do úvodních minut zápasu vstoupili lépe hosté, kteří si zásluhou kapitána Friše vytvořili dvě příležitosti, ani jedna se však neujala. Na druhé straně zkoušel své štěstí o pár minut později domácí Pelech, který byl hned dvakrát vychytán brankářem Kadlecem. Domácí si postupně začali tvořit více šancí a v jedné z nich se objevil i Jan Hálek. Pětačtyřicetiletý hráč domácích však v dobré pozici střílel mimo. 

Na první branku se tak čekalo až do začátku druhého poločasu, ve kterém se prosadili domácí. Ondřej Kochma našel před brankou osamoceného Richarda Landgráfa, který se do prázdné branky nemýlil a poslal Strunkovice do vedení. Jenže vedení vydrželo domácích jen několik minut, než sudí Harvalík nařídil pokutový kop pro hosty. K penaltovému puntíku se v 55. minutě postavil Pavel Friš, jehož záměr sice brankář Kašpar vystihl, na umístěnou střelu byl však krátký a rázem bylo vyrovnáno. 

O osudu utkání tak rozhodla 66. minuta! Pavel Friš se probil na kraji hřiště k míči a následně ranou na zadní tyč poslal Dub do vedení. Domácí se pokusili o vyrovnání a nebyli od něho daleko. Proti byl však brankář Kadlec, který si poradil jak s přímým kopem Landgráfa, tak i hlavičkou Kureše z bezprostřední blízkosti. 

Dub tak nakonec zvítězil ve Strunkovicích poměrem 2:1 a již v příštím kole může oslavit mistrovský triumf v okresní soutěži na Prachaticku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: Zápas o prvním místo se vším všudy. Začátek měl lepší Dub, ale cca po patnácti minutách jsme si začali vytvářet velké množství šancí, ale naše bolest je jejich proměňování. Druhý poločas jsme šli zaslouženě do vedení, ale soupeř zásluhou Friše otočil. Závěr zápasu, byl jen o tom kolik toho spálíme.

TJ Dub
Václav Novák - předseda oddílu: Zápas jsme začali tutovkou Brože a vytvořili jsme si i další šance. Postupem času se Mexiko začalo dostávat stále více do hry a vytvářet si šance. Začátek poločasu dali domácí vedoucí gól, ale jsem rád, že jsme jako tým ukázali charakter a zásluhou Fríši utkání otočili. Zbytek utkání byl už o tlaku domácích, my jsme se snažili hrozit z brejků. Obrana v čele s dobře chytajícím Kadlecem tlak ustála a máme zřejmě rozhodující body v cestě za prvním místem. Utkání by určitě více slušela remíza, podobně jako v prvním jarním zápase, ale asi je to odměna za nasazení celého týmu. Díky kluci...



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
A. Kašpar [-] - L. Trněný [-] , R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , O. Jílek [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

TJ Dub
J. Kadlec [-] - M. Háva [-] , M. Kadlec [-] , J. Tesař [-] , P. Friš [-] , A. Kravčenko [-] , L. Kukla [-] , M. Brož [-] , D. Otradovský [-] , L. Humpolák [-] , J. Zeman [-]

ŽK: 40. J. Šulc , 54. L. Trněný , 73. R. Landgráf , 88. J. Kureš - 74. A. Kravčenko .
Hráči zápasu: P. Friš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - DATSENKO Mykhailo, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Václav Novák
Tip experta: remíza

Z důvodu vlastního zájmu těžká volba. Tipuji remízu 3:3.

Tip: výhra domácích

Sobotní poledne nabídne šlágr sezóny. Domácí Benfika chce v Mexiko aréně vyhrát a přeskočit hosty v boji o první místo. Rýsuje se výborný fotbal s těsnou výhrou domácích.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích