3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Dub


Branky


14

Jednoznačně nejzajímavější duel prvního jarního kola okresní soutěže na Prachaticku se odehrál na hřišti Dubu, kam zamířila rezerva Strunkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj

Vyrovnaný zápas přinášel pohled, který zná každý fotbalový fanoušek na začátku jarní části. Hodně nepřesností, které přinášely šance na obou stranách, ale branky dlouho nepřinášely. Na gól se tak čekalo až do závěru prvního poločasu, kdy se prosadili domácí. Lukáš Balogh se rozhodl ke střele, která o břevno zapadla až za Kašparova záda.

Vstřelená branka v závěru poločasu domácí nakopla a hned dvě minuty po začátku druhého dějství byl středem pozornosti opět Lukáš Balogh, který navýšil náskok domácích. Strunkovice se ovšem nevzdaly a v 50. minutě vykřesal bodovou naději pro hosty Stanislav Pelech. Vyrovnání se dostavilo po hodině hry, kdy Michal Jílek prošel středem hřiště a parádní ranou překonal Kadlece. Hosté sahali i po vedoucí brance, Kadlec však své spoluhráče podržel.

O osudu utkání se tak rozhodlo až v 79. minutě, kdy Humpolák našel přesnou přihrávkou Alexandra Kravčenka, který překonal brankáře Kašpara a rozradostnil domácí osazenstvo. Dub sice ztratil dvoubrankový náskok, díky brance v závěru však nakonec bere tři body po výsledku 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák - předseda: Klasické první jarní utkání, se spoustou nepřesností na obou stranách, částečně způsobené nekvalitním terénem. První poločas přinesl vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách. V nastavení se dostal Balogh ke střele z hranice vápna a o břevno poslal domácí do vedení. Hned na začátku druhé půle poslal Friš kolmicí Balogha samotného na bránu a ten nezaváhal. Hosté však rozhodně nesložili zbraně a o chvíli později Pelech prokličkoval přes tři hráče a vstřelil kontaktní gól. Za pár minut již bylo vyrovnáno, když Jílek proběhl středem domácí obrany a podél gólmana srovnal stav zápasu. Mohlo být mnohem hůř, ale skvěle chytající Kadlec nejprve vychytal šance Jílka a Pelecha a následně zlikvidoval tutovku Kochmy. Pak jsme se opět dostali ke slovu, když sám před gólmanem netrefil Friš bránu. Rozhodnutí přinesla rychlá akce Humpoláka, který dobře vyvezl balón a perfektním centrem našel Kravčenka, který z první přehodil Kašpara a rozhodl zápas.

TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: První prohra v sezoně přišla v zápase o první místo. V první pul hodině jsme měli tři vyložené šance, ale nedali jsme. Naopak soupeř v nastavení prvního poločasu šel do vedení. Na začátku druhého poločasu nám propadl nákop až za obranu a bylo to 0:2. Vytvořili jsme si veliký tlak a zaslouženě vyrovnali. Pak jsme přežili tutovku domácích a domácí dostaly před jejich vápno. Bohužel deset minut před koncem prošel další nákop za naši obranu a Dub rozhodl. My při závěrečném tlaku šli dvakrát sami na brankáře a jednou jsme po centru na zadní tyč netrefili z malého vápna odkrytou bránu. Odjíždíme tak z Dubu bez bodů.



Sestavy


TJ Dub
J. Kadlec [-] - A. Choďjuš [-] , T. Juráš [-] , L. Balogh [-] , M. Kadlec [-] , P. Friš [-] , Š. Bartizal [-] , L. Kukla [-] , M. Brož [-] , D. Otradovský [-] , L. Humpolák [-]

TJ Blaník Strunkovice B
A. Kašpar [-] - R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] , O. Jílek [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 29. P. Friš , 92. L. Kukla - 31. J. Hálek , 42. M. Jílek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sýkora Pavol - NOVÁK Tomáš (N), TESAŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Adam Kašpar
Tip experta: výhra hostů

Bude to pro nás těžký zápas, ve kterém budou rozhodovat maličkosti, ale doufám, že navážeme na dobré výsledky z podzimu, vyhrajeme nad domácím celkem a tím se na ně dotáhneme v tabulce. Myslím, že zápas skončí 1:2 pro hosty.

Tip: výhra hostů

Souboj sousedů přes jednu křižovatku lépe zvládnou Mexikáni ze Strunkovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů