3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameničky o devíti a Chroustovická gólová nadílka


Branky


7

Chroustovice jsou na desátém místě se skóre 24:30 a čtrnácti body. Příští utkání sehrají na půdě Horního Bradla. Kameničky jsou na páté pozici se skóre 38:25 a osmadvaceti body. Další utkání odehrají na půdě Heřmanova Městce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chroustovice šly brzy do vedení

V 15. kole na hřiště Chroustovic dorazil tým z Kameniček, který usiloval o návrat na třetí pozici. Hosté byli považováni za favority, jelikož domácí nedokázali v předchozích sedmi zápasech zaznamenat ani jediný bod. K ukončení nelichotivé série výsledků nasměroval svůj tým kapitán Josef Dvořák. Ten se ve 3. minutě postavil k volnému přímému kopu, který bez váhání proměnil. Chroustovice se tak za burácení svých diváků dostaly do brzkého vedení 1:0. Brzy po rozehrávce však vznikl komunikační šum v obranné řadě domácích a pro Kameničky se otevřela cesta k zakončení. Křižný pokus jednoho z hostujících útočníků na vzdálenější tyči neskončil, a tak skóre zůstalo stejné. Zároveň se jednalo o jedinou nebezpečnou šanci hostů v prvním poločase. Domácí udeřili podruhé ve 20. minutě. Dostál se po krásné průnikové přihrávce dostal do samostatného úniku, který vyšperkoval nesobeckou přihrávkou na Bečičku. Ten dopravil míč do zcela prázdné brány a zaznamenal svoji druhou jarní branku. Zbytek poločasu se nesl ve znamení bojovnosti, dlouhých nákopů a rozkouskované hry.

Dvojí vyloučení a gól Rejmana

Do druhé půle vstoupily Kameničky odhodlané se do zápasu vrátit. Horák hrál aktivně, ale ani to ke gólu nevedlo. Slibnou šanci v těžké situaci měl i hostující Rybička, ale na zkušeného Pospíšila to bylo málo. Do utkání se pak propsala nedisciplinovanost hostujících hráčů. Sadílek neudržel emoce na uzdě a během jedné minuty mu rozhodčí ukázal, kdo je na hřišti pánem. Dvě žluté karty v 57. minutě znamenaly předčasný odchod do sprch. O deset minut později napodobil Sadílka Rys, který za svůj skluz dostal kartónek žluté barvy. Jelikož se jednalo o druhý, tak i on pouštěl hřiště předčasně. Na domácí jakoby padl strach o výsledek. Proti velmi oslabenému soupeři kazili nahrávky a nedokázali se dopředu moc prosadit. V tomto herním šeru se mohl na výsluní dostat Koreček, bohužel ani jednu ze svých vyložených šancí do sítě nedostal. Přesto se však domácí ochozy radovaly ještě jednou, a to když Rejman v 90. minutě využil výzvu od Tesaře. Gól na 3:0 bylo to poslední co tento zápas nabídl.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Vstřelili jsme velmi rychlý gól, což ovlivnilo celý zápas. Mohli jsme se spolehnout na naši fungující obranu, zatímco se hosté tlačili dopředu a otvírali obranu naším rychlým útočníkům. Utkání jsme navíc dohrávali v klidu, jelikož byl soupeř oslaben o dva hráče. Pro nás velmi důležitá výhra.

FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: Hra Kameniček byla úplně někde jinde než minulý týden. Nic se jim nedařilo. Stoperům se taky nedařilo, parkrát to namazali soupeřům, kteří běželi sami na bránu, šance jsme měli dvě, jedna tyč a druhé břevno více šanci jsme neměli. Hodně hrál roli rozhodčí, pravě proto jsme dohrávali v devíti, úplně zbytečné červené karty, ale za mě příliš přísně posouzené.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] (80. J. Tesař [-] ) , Š. Dvořák [-] (72. T. Vondráček [-] ) , D. Dostál [-] , J. Rejman [-] , J. Koreček [-] , M. Dvořák [-] , F. Šotola [-] , J. Dvořák [-] , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-]

FK Kameničky
M. Bambuch [-] - J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-] , J. Horák [-] , M. Vamberský [-] , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , Z. Hloušek [-] (82. T. Bureš [-] ) , T. Rys [-]

ŽK: 41. J. Koreček , 56. M. Dvořák , 76. A. Bečička - 7. T. Rys , 41. J. Horák , 56. J. Sadílek . ČK: 57. J. Sadílek , 68. T. Rys .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: výhra hostů

Kameničky jsou sice stejným, ale vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza